- 79,011
- 51,002
- 113
desteğe geldik bol şanslar hadi bakalım2’dir başaramıyorum bakalım bu kez olacak mı harbi çok içerideyim kazanç güzel olursa dağıtım olur güzel olmazsa yapamam dostlar destek olmak için takip edecek olan edebilir .
Kasamız düşük.
Ekli dosyayı görüntüle 807140
Hadi bakalım canımbol şanslar hadi bakalım
tam kazanılacak saatlerdeyiz haydi gelsinÇok para yemeye başladım aga kazanmam lazım artık valla ueter eridi kasalar hep
Oyunlar yanlış kankam Gold party falan kime gülmüş sana gülsün küçük kasa ile ilk kasa boostlaman lazım onun için en mantıklı oyunlar2’dir başaramıyorum bakalım bu kez olacak mı harbi çok içerideyim kazanç güzel olursa dağıtım olur güzel olmazsa yapamam dostlar destek olmak için takip edecek olan edebilir .
Kasamız düşük.
Ekli dosyayı görüntüle 807140
Yok hacı onlar beni zamanında fena öptü nefret ediyorumOyunlar yanlış kankam Gold party falan kime gülmüş sana gülsün küçük kasa ile ilk kasa boostlaman lazım onun için en mantıklı oyunlar
Big bass bonanza
Christmass big bass bonanza
Big bass Halloween en azından 20x garanti ödemeler yapıyor tutulunca seriden giriyor ardarda tabi girmeyincede girmiyor deneyip kaçılabilir
gece 5 de big basslar açık oluyor genelde hep öyle denk geldim içinden geçeni oynuyor o kazanıcak bu geceOyunlar yanlış kankam Gold party falan kime gülmüş sana gülsün küçük kasa ile ilk kasa boostlaman lazım onun için en mantıklı oyunlar
Big bass bonanza
Christmass big bass bonanza
Big bass Halloween en azından 20x garanti ödemeler yapıyor tutulunca seriden giriyor ardarda tabi girmeyincede girmiyor deneyip kaçılabilir
Söyle bi tane big bass bakalımgece 5 de big basslar açık oluyor genelde hep öyle denk geldim içinden geçeni oynuyor o kazanıcak bu gece
hadi bol şans2700 kasa arttı ara ödemelerle biraz egt döneyim
ufak bet dene 50x ve üzeri öderse ödüyor genelde ben öyle yapıyorumSöyle bi tane big bass bakalım
Christmas big bass bonanza benden gelsin.Söyle bi tane big bass bakalım
Hangisiufak bet dene 50x ve üzeri öderse ödüyor genelde ben öyle yapıyorum
2. Oyun seninki tamamChristmas big bass bonanza benden gelsin.
arkadaşın dediği oyuna çok sokuyor noel babalı olan christmass big bassHangisi
Bakalım deneyelimarkadaşın dediği oyuna çok sokuyor noel babalı olan big bass christmass
Tutulma ama ardarda 3 kere girince kaç 4. Genelde girmez 40-50 spinde girmiiyorsa üstüne gitme kanka 10000 spinde atsan girmeyecek demektirBakalım deneyelim