Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dost | Kasa 395 Hedef 4-5 k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
Yolda geliyor kemik sesleri geliyor gol sesi de gelir dep sert

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,883
3,271
113
Çekiliş konusunu takip ettin dostum 20 kişiye 100er lira para attım ben o gün bu dediğin kırdı beni
Bende kırıldım sana o yüzden diyorum adamlar sadece beğenmiş ben 50 mesaj attim dakika dakika takip ettim bana vermemiştin😀 ama gerçekten gönülden kazanmani isterim sen güzel insansın sadece dagitim da biraz adaletsizlik yapmıştın 😀

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
Bende kırıldım sana o yüzden diyorum adamlar sadece beğenmiş ben 50 mesaj attim dakika dakika takip ettim bana vermemiştin😀 ama gerçekten gönülden kazanmani isterim sen güzel insansın sadece dagitim da biraz adaletsizlik yapmıştın 😀
Reisim ben adaletsizlik yapmam bilen bilir. Kime sorarsan sor çekiliş konusunda takip icabet etmez. Yani çekiliş senin şansına kalmış bir şey o gün bak Allah yukarıda 4 bin veren kupondan 2 bin dağıttım

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,883
3,271
113
Reisim ben adaletsizlik yapmam bilen bilir. Kime sorarsan sor çekiliş konusunda takip icabet etmez. Yani çekiliş senin şansına kalmış bir şey o gün bak Allah yukarıda 4 bin veren kupondan 2 bin dağıttım
Neyse bosver gönülden kazanmanı isterim inşallah tutar bu kuponda isaretlicem şimdi yazmam ama takip ederim senin için kazanırsan gerçekten sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...