- 21,785
- 3,903
- 113
26
Yorma kendini dost gol olunca yazarız
Bende kırıldım sana o yüzden diyorum adamlar sadece beğenmiş ben 50 mesaj attim dakika dakika takip ettim bana vermemiştin😀 ama gerçekten gönülden kazanmani isterim sen güzel insansın sadece dagitim da biraz adaletsizlik yapmıştın 😀Çekiliş konusunu takip ettin dostum 20 kişiye 100er lira para attım ben o gün bu dediğin kırdı beni
Reisim ben adaletsizlik yapmam bilen bilir. Kime sorarsan sor çekiliş konusunda takip icabet etmez. Yani çekiliş senin şansına kalmış bir şey o gün bak Allah yukarıda 4 bin veren kupondan 2 bin dağıttımBende kırıldım sana o yüzden diyorum adamlar sadece beğenmiş ben 50 mesaj attim dakika dakika takip ettim bana vermemiştin😀 ama gerçekten gönülden kazanmani isterim sen güzel insansın sadece dagitim da biraz adaletsizlik yapmıştın 😀
Neyse bosver gönülden kazanmanı isterim inşallah tutar bu kuponda isaretlicem şimdi yazmam ama takip ederim senin için kazanırsan gerçekten sevinirimReisim ben adaletsizlik yapmam bilen bilir. Kime sorarsan sor çekiliş konusunda takip icabet etmez. Yani çekiliş senin şansına kalmış bir şey o gün bak Allah yukarıda 4 bin veren kupondan 2 bin dağıttım
Agam rollingde takip edipte ve benim rollüm kazanıp ta ödülünü atmadığım adam yoktur. Yeter ki ulaşalım hedefeNeyse bosver gönülden kazanmanı isterim inşallah tutar bu kuponda isaretlicem şimdi yazmam ama takip ederim senin için kazanırsan gerçekten sevinirim
Bol sansBol şanslar aşağısı kurtarmaz.
Takip eden 3 kişiye ulaşırım hedefe varırsam.
@yzgb1956 teşekkürler dostum.
Sağol dayımBol sans
Yazdigin gibi gelsin 🙏Guadalajara maçı iy toplam 0.5 üst 200 atıldı bol şanslar
Bol şans kankaBol şanslar aşağısı kurtarmaz.
Takip eden 3 kişiye ulaşırım hedefe varırsam.
@yzgb1956 teşekkürler dostum.
Sağol dostBol şans kanka