- 79,012
- 51,003
- 113
EyvallahBol şans dost dost
Sağol dostrasgele
🙏🙏🙏Bol şanslar
Randle geldi say carter sin çeyrek 6 lazım diğerleri iyi başladıNormalde oyuncu oynamıyorum Ja Morant'ın birkez 2 asistten 3 k mı yaktığı için ama bu kez denemek istedim biraz analiz sonucunda.
Bol şanslar.
Takipleyen 2 dosta ulaşırım.
Ekli dosyayı görüntüle 311915
Gelirse sana güzelinden ateşleyecegim.biliyorum sende dardasinRandle geldi say carter sin çeyrek 6 lazım diğerleri iyi başladı
Günlerim sayılı benim az kaldı 😔 ama bu 2 günü bu çıkarmam lazımGelirse sana güzelinden ateşleyecegim.biliyorum sende dardasin
Bakalım dostum kupon gelirse paylaşmaktan çekinmeyiz benim 3 gündür sitelere attığım toplam paraları atsam cok üzülürsun 3 saattir 1 paket bitirdim çok stresliyim gerginimGünlerim sayılı benim az kaldı 😔 ama bu 2 günü bu çıkarmam lazım
İçmekten günlerdir ayık gezemiyorum bende hep bi çakır modundayım awBakalım dostum kupon gelirse paylaşmaktan çekinmeyiz benim 3 gündür sitelere attığım toplam paraları atsam cok üzülürsun 3 saattir 1 paket bitirdim çok stresliyim gerginim
Bende yarın bunu yapicam arkadaş geliyor boludanİçmekten günlerdir ayık gezemiyorum bende hep bi çakır modundayım aw
İstanbul'da mıydın senBende yarın bunu yapicam arkadaş geliyor boludan
Kanka 3. Soyleyisim Ereğli Zonguldak, senin elinin iş tutmasını sağlayan ustan varmış ya hatta 😂😂İstanbul'da mıydın sen
Sen hatırlıyosun ben hatırlamıyorum aw 😂 kanal ayarlarım dicektimKanka 3. Soyleyisim Ereğli Zonguldak, senin elinin iş tutmasını sağlayan ustan varmış ya hatta 😂😂
Bolumu bende boludayım dost 😂😂Bende yarın bunu yapicam arkadaş geliyor boludan
Benim ark orada silah fabrikasında çalışıyor dost ben ereglideyimBolumu bende boludayım dost 😂😂
Sağol dost biz üretim kismindsyiz (':Sen hatırlıyosun ben hatırlamıyorum aw 😂 kanal ayarlarım dicektim
Bi ara detaylı konuşalım bende tüketim fazla 😂Sağol dost biz üretim kismindsyiz (':