- 80,970
- 54,137
- 113
Olsunla gelsin bir o 900 100k da olur18 tl basmışım gelse ne gelmese ne anasını s.... GaribanlığınEkli dosyayı görüntüle 422576
Olsunla gelsin bir o 900 100k da olur18 tl basmışım gelse ne gelmese ne anasını s.... GaribanlığınEkli dosyayı görüntüle 422576
Bazı şeyler çok zoruma gidiyor. Dünden beri tek golden 4.5 k para gitti 3 kupon ya 3. Öyle sinirlerimi bozuyor ki artık hergün nasıl tekten yatıyorum hayır 2 3 maçtan yatsa hatta tek maçtan yatsa da okey ama tek golden yatıyorum ilk yarısı 0 2 biten Avusturya 2.5 üst olmuyor evinde favori olan arjantin tek gol atamıyor Uruguay a 0 2 yeniliyor u21 maçında dk 65te 1.47 orandan yüksek misli nasıp 3.5 üst alıyorum maçta penaltı oluyor kaçıyor maç 4 olmuyor aklımı kaybettim yaOlsunla gelsin bir o 900 100k da olurbende 20 basmisim sonradan 10 daha basmisim
![]()
Dost bazen şans gider ne yapsan olmaz o zaman çok üstüne gitmemek lazim şansinin az sal keyfine al alacaksandaBazı şeyler çok zoruma gidiyor. Dünden beri tek golden 4.5 k para gitti 3 kupon ya 3. Öyle sinirlerimi bozuyor ki artık hergün nasıl tekten yatıyorum hayır 2 3 maçtan yatsa hatta tek maçtan yatsa da okey ama tek golden yatıyorum ilk yarısı 0 2 biten Avusturya 2.5 üst olmuyor evinde favori olan arjantin tek gol atamıyor Uruguay a 0 2 yeniliyor u21 maçında dk 65te 1.47 orandan yüksek misli nasıp 3.5 üst alıyorum maçta penaltı oluyor kaçıyor maç 4 olmuyor aklımı kaybettim ya
uzun soluklu bir seni takip ediyorum dost saçma bir şansızlık valla bir müddet paylaşım yapmadan kendi kendine dene derim. şu şansızlığın belini kırsan sağlam vuracaksın gibime geliyor.Bazı şeyler çok zoruma gidiyor. Dünden beri tek golden 4.5 k para gitti 3 kupon ya 3. Öyle sinirlerimi bozuyor ki artık hergün nasıl tekten yatıyorum hayır 2 3 maçtan yatsa hatta tek maçtan yatsa da okey ama tek golden yatıyorum ilk yarısı 0 2 biten Avusturya 2.5 üst olmuyor evinde favori olan arjantin tek gol atamıyor Uruguay a 0 2 yeniliyor u21 maçında dk 65te 1.47 orandan yüksek misli nasıp 3.5 üst alıyorum maçta penaltı oluyor kaçıyor maç 4 olmuyor aklımı kaybettim ya
Harbi o da var gözü olanin gözü çiksinuzun soluklu bir seni takip ediyorum dost saçma bir şansızlık valla bir müddet paylaşım yapmadan kendi kendine dene derim. şu şansızlığın belini kırsan sağlam vuracaksın gibime geliyor.
Sağlık olsun reis