- 25,880
- 6,812
- 113
30-30
Hangi şehir 🤣Kanka ben köyde duruyorum ilçenin nüfusu 10 bin yok halı saha bile 1 tane var ne tenisi 😁😁😁
Köylünün dostu kemal çiftçinin dostu kemal 🥲Kanka ben köyde duruyorum ilçenin nüfusu 10 bin yok halı saha bile 1 tane var ne tenisi 😁😁😁
Sinop/durağanHangi şehir 🤣
Ohhh ne iyi etmişsin işsizlik deniz doğa orman işsizlik oksijen temiz hava işsizlik 🤣🤣Sinop/durağan
İstanbuldaydim memlekete geldim işte sakin trafik yok her taraf orman 😁
Karadenizin o nemli kapalı havasını sevmiyorum ya. Ama doğa yeşillik.guzel tabiSinop/durağan
İstanbuldaydim memlekete geldim işte sakin trafik yok her taraf orman 😁
O zaman trabzon hiç demiyim sana kank burada çok güzel işsizlik var 🤣Karadenizin o nemli kapalı havasını sevmiyorum ya. Ama doğa yeşillik.guzel tabi
İşsizlik mi 😁😁 ormanda çalışıyoruz kendi işimiz dönen parayı söylesem ooOhhh ne iyi etmişsin işsizlik deniz doğa orman işsizlik oksijen temiz hava işsizlik 🤣🤣
İstanbul'a göre her türlü artısı var 😁Karadenizin o nemli kapalı havasını sevmiyorum ya. Ama doğa yeşillik.guzel tabi
Trabzonlu musunO zaman trabzon hiç demiyim sana kank burada çok güzel işsizlik var 🤣
Yuuuu ağaç kesiyosunuz yuuuu Türkiye'nin akciğerlerini kesmeyin yuuu caniler para için bu arada kaç paraİşsizlik mi 😁😁 ormanda çalışıyoruz kendi işimiz dönen parayı söylesem oo
İstanbul'da düzgün yerde oturursan paranda varsa güzel şehir 🤣İstanbul'a göre her türlü artısı var 😁
Evet kank hemde Bursa'dan geldim büyük ihtimalle de kalacaz mına mıyımTrabzonlu musun
İstanbul'da 2 ev var biri kirada birinde eşya var kafam eserse giderim 😁İstanbul'da düzgün yerde oturursan paranda varsa güzel şehir 🤣
Fikir tepe -1000000 bakiye güzel mi 🤣🤣Trabzonlu musun
Bosverr. Şöyle soyleyim 3 traktör 2 tampur kendimiz hariç 15 tane işçi var. 🤙🏽Yuuuu ağaç kesiyosunuz yuuuu Türkiye'nin akciğerlerini kesmeyin yuuu caniler para için bu arada kaç para
Kıskandım maşallah diyim de istanbul depremi olur benden bilme 🤣İstanbul'da 2 ev var biri kirada birinde eşya var kafam eserse giderim 😁
İyi iyi burda da ağaç var hepsini kerterim şimdi benBosverr. Şöyle soyleyim 3 traktör 2 tampur kendimiz hariç 15 tane işçi var. 🤙🏽