Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ehliyet Hk.

bunojik9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
185
86
28
Beyler size bı sorum olacak bu sudge belgesi diye birşey varmış ehliyetini 2 yıl kaptırıp geri alan oldumu burda bi sorum şu ehliyetin süresi bittiğinde e devlette aktif oluyormu yani karakoldan ehliyeti almazsak ehliyetli gozukuyormuyuz sistemde ikinci sorumda kimisine soruom 2 sene kaptıran gittim borcu yoktur kagidiyla aldım Dior sosyal medyaya bakıyorum herkes sudge istior alamiorum Dior yaşayan varmı bu durumu ilk kaptirisim 2021 2cisi 2024 ikisinde 150 promil kusur

snnemre

Atanamamış Tipster
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,368
3,612
113
Bende aynı durumdayım 2. Kez verdim daha 1 sene var almama. Eğitim veriyolarmıs heralde südge diye ehliyeti almaya gidince belli olur ne olduğu

bunojik9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
185
86
28
Benim 15 gün kaldı daha 1 ay önce öğrendim bu belgeyi işte kimi alioz direk Dior kimi sudge Dior başından geçen yokmu hiç acaba belgeyi almak min 1 sene suruyor

snnemre

Atanamamış Tipster
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,368
3,612
113
Kanka onu bi öğren az kalmış zaten senin 1 yıl eğitim varsa ben şimdiden yazılayım 😂😂

bunojik9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
185
86
28
Bilmiyorduk öyleymiş en az 1 sene suruyor 4 sene falan sıra bekleyenler varmış bu ne rezillikya vallaha nefret ettirdiler herseyden

bunojik9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
185
86
28
Bide büyükşehirlerdeysen 3 4 sene sürüyormuş kayıt yaptiramiomussun bile al büyür burdan yak

bunojik9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
185
86
28
Herkes yok diyor tiktoka gir Sudge yaz yorumlara bak bende oraları okudum hep

bunojik9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
185
86
28
4 ise bırak 12 13 sene sudge yüzünden alamayan varmış anlamadığım 20 senedir olan şeyi biz nasıl hiç duymadik

snnemre

Atanamamış Tipster
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,368
3,612
113
Yoktur öyle bişey ya bence sen bi almaya git bakalım kanka beni de haber edermisin

bunojik9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
185
86
28
Başkasının ehliyetiyle cikcaz yapcak bişey yok

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,307
4,571
113
Ben stajyer Ken 196 promille verdim men edildi

bunojik9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
185
86
28
Yarın arayacam şubeyi soracak isterlerse umudu kesecem ben zaten 2 yıl beklemisim bide 1 sene bekledikten sonra ne anlamı kalır

snnemre

Atanamamış Tipster
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,368
3,612
113
Kanka o südge dediği bence mesleği şoförlük tırcılık felan olanlar içindir diye düşünüyorum

bunojik9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
185
86
28
Kanka o südge dediği bence mesleği şoförlük tırcılık felan olanlar içindir diye düşünüyorum
Valla ben ilk gördüğümde takmadım bende öyle düşündüm sonra araştırdım tiktoktan falan sıkıntı yani şikayet var a falan heryer ayni

bunojik9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
185
86
28
Ya farklı ehliyetle cikcan yada bı araba feda etcem satilmayacak ömür boyu sürekli ceza yiyecek ödemeyecek böyle geçecek işte başka türlü imkansız alması eğitimde kan değerin yüksek çıkarsa bı 1 sene daha erteleniyor diorlar valla sıkıntı

bunojik9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
185
86
28
Artı 18 binlira kayıt ücreti var aq milletle dalga geciorlar