- 11,055
- 3,299
- 113
Beklemedeyiz sabaha kadar burdayız rol yapmamız lazım 😀Maç bakıyordum kral bu kadar sabırsız olma 🙂
Beklemedeyiz sabaha kadar burdayız rol yapmamız lazım 😀Maç bakıyordum kral bu kadar sabırsız olma 🙂
Bol sans kardeş.20.trx kaç lira ediyoMaç bakıyordum kral bu kadar sabırsız olma 🙂
320Bol sans kardeş.20.trx kaç lira ediyo
Anlık dolara göre değişiyor kral 300-350 arası işteBol sans kardeş.20.trx kaç lira ediyo
Reis şunu 32 trx yapsan vallahi atılmıyor 30 trx altı 😀 birde kesiyor gitmez felan 😀 gerçi bizde rolü getirdik de 😀Anlık dolara göre değişiyor kral 300-350 arası işte
Nasıl gitmiyor kral kriptodan ben hergun 300 e başlayıp kasa yapıyorum tronda kesmiyorReis şunu 32 trx yapsan vallahi atılmıyor 30 trx altı 😀 birde kesiyor gitmez felan 😀 gerçi bizde rolü getirdik de 😀
Ben binanace glaobalden atıyorum min 30 trx atıyor yani gönderilmiyor sen hangi kurumu kullaniyorsunNasıl gitmiyor kral kriptodan ben hergun 300 e başlayıp kasa yapıyorum tronda kesmiyor
Trust kullanıyorum ben. Türk borsasini sadece banka çekimde kullanıyorum mecburenBen binanace glaobalden atıyorum min 30 trx atıyor yani gönderilmiyor sen hangi kurumu kullaniyorsun
Bol şanslarHedefe ulasirsam takip edenlerden 1 kişi 20 TRX
Bolsanslar
Ekli dosyayı görüntüle 979971Ekli dosyayı görüntüle 979972
Ben globalden kullanıyorum ama trust geçim bende o zaman bi hesap açayımTrust kullanıyorum ben. Türk borsasini sadece banka çekimde kullanıyorum mecburen
Kupon gelmediki maç arayalım🙂@Ekitikee maç mı bulamadın naptın 😀
Nasıl oldu kral o
Ben kuponu şimdi gördüm varyaKupon gelmediki maç arayalım🙂