- 2,636
- 1,163
- 113
Bol şanslar çıkar heralde
Konuların amacı ne?
Ne gibi amaç derkenKonuların amacı ne?
400 lira kazanca 3 kere ard arda konu açmışsın o yüzden soruyorum. Aynı konu altında paylaşsanaNe gibi amaç derken
Sanane istediğim gibi paylaşırım, yasak mı? Senin zoruna giden bi durum varsa söyle bilelim400 lira kazanca 3 kere ard arda konu açmışsın o yüzden soruyorum. Aynı konu altında paylaşsana
Üslubunu bozma dostum bütün kuponların kazansa veya kaybetse bana ne yararı veya zararı olacak neden zoruma gitsin. Aynı konu altında paylaşman daha doğru olurSanane istediğim gibi paylaşırım, yasak mı? Senin zoruna giden bi durum varsa söyle bilelim
Ben aynı konu altında paylaşmadığım için mi bi sorun, orhan gencebay dinle, ben sarhoşun biriyim 🙂Üslubunu bozma dostum bütün kuponların kazansa veya kaybetse bana ne yararı veya zararı olacak neden zoruma gitsin. Aynı konu altında paylaşman daha doğru olur
Ben karışmam ister yap ister yapma bu tarz kuponları aynı konuda paylaşman daha doğrudur.Rolling yampıyorum diye kızıyorsan , 3 ay önce rolling yaptım, yapacağıma pişman oldum. 7 adımdı, neymiş 1 günde tamamlıcak mılım, öyle bi gt varsa bzde skelim
Şimdi sana inat farklı 4. konu olarak paylaşacağım. İddaa paylaşım konusu orası, bilmiyorsan oku öğren curcuna yapma, bak dalgana dalgan büyüsünBen karışmam ister yap ister yapma bu tarz kuponları aynı konuda paylaşman daha doğrudur.