Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Elce Bir Üst Tura Çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
1.46

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,349
32,102
113
Rolling yampıyorum diye kızıyorsan , 3 ay önce rolling yaptım, yapacağıma pişman oldum. 7 adımdı, neymiş 1 günde tamamlıcak mışım, öyle bi gt varsa bzde skelim
Dostum şu yorumuna kadar haklıydın da bak o rolling konusunda seni
Savunan tek kişi bendim ufak son bir adım sonrası dağıtırız dedin. 1 hafta sonra gelip kaybettim dedin hatırlarsan , sağlık olsun kısmet değilmiş dedik bitirdik durumu.

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,349
32,102
113
Hiçbir yere kadar haklı değil kanka 300 400 lira kazanç için ha bire yeni konu açıp duruyor. Aynı konu altında paylaş işte
Bunun için demiyorum ben haşo 1-2 ay önce 1000 lira ile mi ne başladı 17-18k geldi konudan 2-3 kişiye sağlam bir roll açtırırız ufak bir adım atalım 2-3 bin lira dedi kayboldu ortadan 1 hafta sonra gelip parayı çektim başka sitede kaybettim yazdı. Olay bu yani. @Gallipoli yanlış mı hatırlıyorum dost ?

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,636
1,163
113
Bunun için demiyorum ben haşo 1-2 ay önce 1000 lira ile mi ne başladı 17-18k geldi konudan 2-3 kişiye sağlam bir roll açtırırız ufak bir adım atalım 2-3 bin lira dedi kayboldu ortadan 1 hafta sonra gelip parayı çektim başka sitede kaybettim yazdı. Olay bu yani. @Gallipoli yanlış mı hatırlıyorum dost ?
7 adım yapacaktım, 1 gün içinde tamamlayacan diye sorun çıkaranlar oldu. O yüzden dağıtım yapmadım. 1 gün içinde tamamlamak zorunda mıyım, başkan da o zaman açıklamaya yavaş yavaş takılıcam diye belirt dedi
yorma beni😆

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...