- 9,633
- 9,975
- 113
80 e kadar dep ilk isabette atar ikinci lazımEv yerse bozulmaz. Ev sahibi en kotu 1 puan almasi lazim. 1 golu yese, 2 yide yer 😔
80 e kadar dep ilk isabette atar ikinci lazımEv yerse bozulmaz. Ev sahibi en kotu 1 puan almasi lazim. 1 golu yese, 2 yide yer 😔
Dep iyi takim da mal gibi top oynuyor bugünZaten ev sahibinin son 3 maci 0-1 bitmis. Son 3 dis saha da 2 ser gol atmis her mac
Ben dep e guvenmistim ama...
Ev attı dost ama beklet nolcaksa olsunEv yerse bozulmaz. Ev sahibi en kotu 1 puan almasi lazim. 1 golu yese, 2 yide yer 😔
Hay ak yine iptal şaka gibiGol ev attı güzel dakika 79 daha hadi bir tane daha
Sıradaki rolle talibim patron80 e kadar dep ilk isabette atar ikinci lazım
Canın sagolsun dost yatan kupon olsun Allah can sağlığı versin yeterKusura bakmayın. Boyle sacma sapan bir maca, sacma sapan bir rolling yaptim. İlk ve son rollingim olsun bu tarz da Bu kupon gelecekti de, 2. Adimi yapacaktik ta, size rolling parasi atacaktik da. Siz olmayan maclarla rolling yapacaktiniz da. Ölme essegim ölmeRolling dedigin max 1 saat surecek. Yatarsak da adam gibi yatacaz. Boyle saatlerce bos bos beklemek ve bekletmek... Üzüldüm valla.
Kayip kuponuyla 20-30 ganyana basayim. Gelirse o gelsin.
Aman takma bosverKusura bakmayın. Boyle sacma sapan bir maca, sacma sapan bir rolling yaptim. İlk ve son rollingim olsun bu tarz da Bu kupon gelecekti de, 2. Adimi yapacaktik ta, size rolling parasi atacaktik da. Siz olmayan maclarla rolling yapacaktiniz da. Ölme essegim ölmeRolling dedigin max 1 saat surecek. Yatarsak da adam gibi yatacaz. Boyle saatlerce bos bos beklemek ve bekletmek... Üzüldüm valla.
Kayip kuponuyla 20-30 ganyana basayim. Gelirse o gelsin.