Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Elli4 / Kasa 560 Hedef 2500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dpvdsh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,068
2,332
113
Gol varda etme iptal etme

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,081
16,489
113
Gol ev attı güzel dakika 79 daha hadi bir tane daha

dpvdsh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,068
2,332
113
Gelmesin diye her şeyi yaptılar 🤣

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,218
6,030
113
Kusura bakmayın. Boyle sacma sapan bir maca, sacma sapan bir rolling yaptim. İlk ve son rollingim olsun bu tarz da Bu kupon gelecekti de, 2. Adimi yapacaktik ta, size rolling parasi atacaktik da. Siz olmayan maclarla rolling yapacaktiniz da. Ölme essegim ölme :) Rolling dedigin max 1 saat surecek. Yatarsak da adam gibi yatacaz. Boyle saatlerce bos bos beklemek ve bekletmek... Üzüldüm valla.
Kayip kuponuyla 20-30 ganyana basayim. Gelirse o gelsin.

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,854
3,812
113
Kusura bakmayın. Boyle sacma sapan bir maca, sacma sapan bir rolling yaptim. İlk ve son rollingim olsun bu tarz da Bu kupon gelecekti de, 2. Adimi yapacaktik ta, size rolling parasi atacaktik da. Siz olmayan maclarla rolling yapacaktiniz da. Ölme essegim ölme :) Rolling dedigin max 1 saat surecek. Yatarsak da adam gibi yatacaz. Boyle saatlerce bos bos beklemek ve bekletmek... Üzüldüm valla.
Canın sagolsun dost yatan kupon olsun Allah can sağlığı versin yeter

dpvdsh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,068
2,332
113
Aman takma bosver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...