- 64,970
- 36,258
- 113
sizin aranızmı bozuksa harbi karışmıyım 😊Üstte yazmıstım okumamıssın üzdün beni
Kendisi guguklu saat olarak qünde 3 5 kere
53 diye öter😂😂
sizin aranızmı bozuksa harbi karışmıyım 😊Üstte yazmıstım okumamıssın üzdün beni
Kendisi guguklu saat olarak qünde 3 5 kere
53 diye öter😂😂
Twilight princess500 slot vurcam var mı öneri
helali haram yaptık bu mu şimdi582 verdi
Prenses demiştik dostVar mı başka
@AekremTwilight princess
dost geçen rolde bizim ödüller yalan mı oldu cevapta vermedin ne özele ne konuyaTwilight princess
82 TL az mıhelali haram yaptık bu mu şimdi
İşim olmaz kendisini tanımam etmem ama 53 diye ötüyor 😂sizin aranızmı bozuksa harbi karışmıyım 😊
tabi ya bi don parası kalpli don alırız82 TL az mı
Ooo donsuz kalınmıs belli 🙄😴
Moralim çok bozuldu dost 2 kere red yedi çekim canlıya bağlandım TC isim soyisim doğum tarihi istedi 2 kere yazdım cevap yazmadan canlı destek kapandı. Sinirden sıfırladım 180 liralık adam değilim sinirden yazamadım size dedost geçen rolde bizim ödüller yalan mı oldu cevapta vermedin ne özele ne konuya
dost. yok para önemli olsa şikayet ederdik ztn pek umursamadım ben de dedim heralde bi aksilij var düşmedim pek üstüne geçmiş olsun dostMoralim çok bozuldu dost 2 kere red yedi çekim canlıya bağlandım TC isim soyisim doğum tarihi istedi 2 kere yazdım cevap yazmadan canlı destek kapandı. Sinirden sıfırladım 180 liralık adam değilim sinirden yazamadım size de
emre neye giriyorsun bizi niye dışlıyorsun bizede söyle heves etitk1000 gelmişti ona giriyorum
Bol şanslar1000 gelmişti ona giriyorum
He prensesiz1800 kasa twi gelmişti ona da gireyim sonra bakalım takviye yaparız olmadı
1000 e girmeden önce payfixte 10 bin hazır tutacaksın haberin olsun1000 gelmişti ona giriyorum