- 19,338
- 10,600
- 113
Geçmiş olsun @emretas11
Kredi mi çekiyor her seferinde@emretas11 dost bi ara ver bukadar acilma yazik gunah
Su bültende hangi maça 50 100k basilir zaten dost su an kayıp refleksi ile hareket ediyo şuuru yerine geldiğinde cok pişman olacak boyle giderseİlia topuria kardeş ezbere oynadığın belli analiz yapmadan arabanın lastigini bile tamir ettiremessin
Aynen öyle bari bilen birine danışsa daha saglam maç bulur mesela TBB basket şuan oynanıyor 165.5 üst bankoSu bültende hangi maça 50 100k basilir zaten dost su an kayıp refleksi ile hareket ediyo şuuru yerine geldiğinde cok pişman olacak boyle giderse
Kızkardeşini dövmeyemi gitti ne senin yüzünden diye yazık vallaAynen öyle bari bilen birine danışsa daha saglam maç bulur mesela TBB basket şuan oynanıyor 165.5 üst banko
Kardeşim bol şans ama bu gidişle arabanın hasarını yaptırmak yerine arabayı satışa çıkarabilirsin dikkat etEkli dosyayı görüntüle 947783
2 Adım deneyeceğim. Bol şans.
Senin sanki farkin var adamdan sen dhaa beter kumarcisin pauhaKardeşim bol şans ama bu gidişle arabanın hasarını yaptırmak yerine arabayı satışa çıkarabilirsin dikkat et
He yav çok üzüldüm bende olsa o para senden 2 NBA isterdim bari biraz geç batardim puahaha100k parayi çöpe atti bos yere gecmis olsun
Toparlayabildinmi ya4 sene önceki halimi görüyorum arkadaş ta zor valla. Bi gece de 200k bırakmıştım kredileri çeke çeke