- 16,654
- 14,377
- 113
Emre geçmiş olsun dost Umarım telafi edersinYapacak bir şey yok hocam kumar bu. Birileri kaybedecek ki birileri kazanacak.
Emre geçmiş olsun dost Umarım telafi edersinYapacak bir şey yok hocam kumar bu. Birileri kaybedecek ki birileri kazanacak.
Neyi abiMeslek halinemi getirdin yoksa dost
Amacım kazanırken kazandırmak hocam. En azından birilerinin de yüzü gülsün istiyorum tek yiyen tek ölür. İmkan olursa birazdan farklı maçlarla devam ederiz.Dost sende bizdensin hiç şansın yok bu şekilde zorlama daha farklı oyna tek başına
Fazla zorlama istersenAmacım kazanırken kazandırmak hocam. En azından birilerinin de yüzü gülsün istiyorum tek yiyen tek ölür. İmkan olursa birazdan farklı maçlarla devam ederiz.
Dost zorlamamak gerek fazla zarara gerek yokAmacım kazanırken kazandırmak hocam. En azından birilerinin de yüzü gülsün istiyorum tek yiyen tek ölür. İmkan olursa birazdan farklı maçlarla devam ederiz.
Bende senin gibi düşündüm hep ama şuan başlamayan maçlara bı kombin yap derim o miktarlarla oynayacaksanAmacım kazanırken kazandırmak hocam. En azından birilerinin de yüzü gülsün istiyorum tek yiyen tek ölür. İmkan olursa birazdan farklı maçlarla devam ederiz.
Ona lafım yokYapacak bir şey yok hocam kumar bu. Birileri kaybedecek ki birileri kazanacak.
4 şutlamı %90 gol olması gerekiyor dostYüzde 90 gol olmasi lazim maç gol çıkmıyor
Dost dün bülten o kadar iyiydi bugün boktan beter dün oynasaydin keskeeAmacım kazanırken kazandırmak hocam. En azından birilerinin de yüzü gülsün istiyorum tek yiyen tek ölür. İmkan olursa birazdan farklı maçlarla devam ederiz.
Normalde bir süre oynamayı düşünmüyordum. Beklenmedik şekilde durum gelişince nakit lazım oldu. Sorun yok hala sıfır değilim. Basketlerle devam etmeyi düşünüyorum.Dost dün bülten o kadar iyiydi bugün boktan beter dün oynasaydin keskee
kanka 100 bin kendin oynadın zaten direkt hasarı ödeseydin ya mademNormalde bir süre oynamayı düşünmüyordum. Beklenmedik şekilde durum gelişince nakit lazım oldu. Sorun yok hala sıfır değilim. Basketlerle devam etmeyi düşünüyorum.
Bülten kısır zatenNormalde bir süre oynamayı düşünmüyordum. Beklenmedik şekilde durum gelişince nakit lazım oldu. Sorun yok hala sıfır değilim. Basketlerle devam etmeyi düşünüyorum.
En iyisi bence kanka şansın.bol olsun aldığın gibi gelsinn 🧿🧿Normalde bir süre oynamayı düşünmüyordum. Beklenmedik şekilde durum gelişince nakit lazım oldu. Sorun yok hala sıfır değilim. Basketlerle devam etmeyi düşünüyorum.