- 22,999
- 9,078
- 113
onun yerinde olsaydım olmak istemezdim tabi birazcık kafayı yerdim herhalde.Son 11 k ile biseyler yapiyordur
onun yerinde olsaydım olmak istemezdim tabi birazcık kafayı yerdim herhalde.Son 11 k ile biseyler yapiyordur
Ben gördüm konu acti slotta yukseltip roll yaptı slotta kaybetseydi konu ne olacaktı bilmiyorum daTakilyoruz dost 😂 kizmiyorsun değil mj
Kimse olmak istemez 50 k basmazdik voleybola basket varkenonun yerinde olsaydım olmak istemezdim tabi birazcık kafayı yerdim herhalde.
O muhabbet duymustumm kanki yaBen gördüm konu acti slotta yukseltip roll yaptı slotta kaybetseydi konu ne olacaktı bilmiyorum da
Yok telafi etti onu kendi parasıyla konu acti gecti gitti oO muhabbet duymustumm kanki ya
Üzdü o zman ☹Yok telafi etti onu kendi parasıyla konu acti gecti gitti o
Bu çöpe atmak değil hocam. Kumar her zaman risk içerir. O bakımdan düşünürsek bu zamana kadar milyonları çöpe atmışımdır. Analiz bir işe yaramaz, iddaa tamamen şans.100k parayi çöpe atti bos yere gecmis olsun
Zaten NBA maçlarına roll düşünüyorum hocam.Sakin ol dost NBA var çok üstüne gitme topuria kendin için dost
Yazı tura dediğin gibi o piti piti yapıyorum hatta bazenBu çöpe atmak değil hocam. Kumar her zaman risk içerir. O bakımdan düşünürsek bu zamana kadar milyonları çöpe atmışımdır. Analiz bir işe yaramaz, iddaa tamamen şans.
Tamamda sakin oyna bak Spurs maçı ilk çeyrek üst görebilirsin yada ilk yari dikkatli ol hocamZaten NBA maçlarına roll düşünüyorum hocam.
Gönlünce olsun dostGece için güzel bir kasa ayırdım. Kim bilir belki milyonu görür sağlam da bir dağıtım yaparız. Nasip kismet. Herkese bol şans.
Nba i bekle bulten çok iyi 2li kombin yap zarar felan kalmazGece için güzel bir kasa ayırdım. Kim bilir belki milyonu görür sağlam da bir dağıtım yaparız. Nasip kismet. Herkese bol şans.
Evet kral sildim hemenUlan @karkar92 yanlış yere yazdın la