- 5,088
- 1,695
- 113
Roll başladı sandım moda soyleyelim kilitlesin benceNe şanslısın
Roll başladı sandım moda soyleyelim kilitlesin benceNe şanslısın
Arabayı park edip gitti arkadaş 3 saate gelir devam ederRoll başladı sandım moda soyleyelim kilitlesin bence
Foruma girip girip çıkmışParayı eziyor suann 😂
Kamyon çarpsa haberi çoktan gelirdi dediğin gibi slotta sıfırladı galiba bari yaz kaybettim diye girip cikmana gerek yokKendınızden utanmalısınız adam sızın ıcın slotta parayı cogaltıyor sızın soledıklerınıze bakın ayıp
Ahını aldın adamın elendin hshdhKamyon çarpsa haberi çoktan gelirdi dediğin gibi slotta sıfırladı galiba bari yaz kaybettim diye girip cikmana gerek yok
1 sıte cekımı odemedıKamyon çarpsa haberi çoktan gelirdi dediğin gibi slotta sıfırladı galiba bari yaz kaybettim diye girip cikmana gerek yok
Ne bu senin Hakan la alıp veremediğinKendınızden utanmalısınız adam sızın ıcın slotta parayı cogaltıyor sızın soledıklerınıze bakın ayıp
Hakan ne alakaNe bu senin Hakan la alıp veremediğin
Sahnelere dönmüş benim çiçeğim @Hakan170Ne bu senin Hakan la alıp veremediğin
Kardesım slotta parayı yükseltmeyi düşünüp millete fazla fazla dağıtım yapmak isteyen Hakan değil miydiHakan ne alaka
Bunu hakan dan baskası yapamazmı hakanda mı bu kabılıyet olasılıkları soledınKardesım slotta parayı yükseltmeyi düşünüp millete fazla fazla dağıtım yapmak isteyen Hakan değil miydi