- 6,713
- 2,896
- 113
Artık farklar açıldı mı son çeyrek oynamiyorlsr kankaÇok yatırdı beni handikapdan arkadaş her hafta aldirirdi 30 40 handikap yenerdi ama handikap gelmezdi 😂😂
Artık farklar açıldı mı son çeyrek oynamiyorlsr kankaÇok yatırdı beni handikapdan arkadaş her hafta aldirirdi 30 40 handikap yenerdi ama handikap gelmezdi 😂😂
Ne guzel isteAdımı tatlı çocuk diye koydunuz valla dost
Site linki var mı bulamadım be amaTahir abi meritpremiym etkinlik açmış katil ona
O premier Lig etkisi abiFinans merkezlerine yatırım yaptırmaya çalışıyorlar Man. Ünited yıllardır çok kötü olmasına rağmen dünyanın en çok kazanan klubu sanırım hala ama o kültür olmadığı için imkansız basketbola çekmeleri
Dost üye olmadıysa yetişmez üye ol bu kar çok etkinlik yapiyorSite linki var mı bulamadım be ama
Valla jokerbet onu söylüyorlar sürekli forumda şartlarını bilmiyorumArkadas güzel %100 yada %50 freebet bilen varsa yardımcı olabilir mi kazancı dagiticaz
Bende varda adam cevap vermiyorArkadas güzel %100 yada %50 freebet bilen varsa yardımcı olabilir mi kazancı dagiticaz
Olduk şimdi saolasın bakalımDost üye olmadıysa yetişmez üye ol bu kar çok etkinlik yapiyor
baktım bir iki konuya bugun durgunlarArkadas güzel %100 yada %50 freebet bilen varsa yardımcı olabilir mi kazancı dagiticaz
Joker var 500 500Arkadas güzel %100 yada %50 freebet bilen varsa yardımcı olabilir mi kazancı dagiticaz
Yetiştim herhalde kullanici adi yazıp üye oldum yoksa yetismicekti eyvallahTahir abi meritpremiym etkinlik açmış katil ona
YetisemedikYetiştim herhalde kullanici adi yazıp üye oldum yoksa yetismicekti eyvallah
İyi etmişsin eklerler insYetiştim herhalde kullanici adi yazıp üye oldum yoksa yetismicekti eyvallah
Adama yardımcı olun beylerArkadas güzel %100 yada %50 freebet bilen varsa yardımcı olabilir mi kazancı dagiticaz
Bakalım yetiştik ama eklerse 😂Vereyim de bitmiş oba göre aga
Yükleniyor…
meritpremium103.com
BETVAKTİ.Arkadas güzel %100 yada %50 freebet bilen varsa yardımcı olabilir mi kazancı dagiticaz