- 12,298
- 22,211
- 113
Tekli bile beceriyon kanki @Enişte
Maymunu denesen dogurur
Maymunu denesen dogurur
Gelene bak eniste bosver onupiriştina 1-1 oldu biliyordum oynamadık hata ettik
Yazdigin hersey sevgilimkinden daha cok beni cezbediyor o dercepiriştina 1-1 oldu biliyordum oynamadık hata ettik
Uza@Abuzerkömürcü kardeşlerin kardeşi 500 daha atmış helal olsun
Oraya vursak eve vuracaktım o 75 küsürü sıradaki gol açmamışlar rulete girdim ondanGelene bak eniste bosver onu![]()
Valls helal iyi katladinBaşından beri burda olan dostlara hediyemiz olacak ben kaçar bol şans 4000 yaptık 300 ü @Shellac gelde gör bakalım dostunu bi tebrik et
Bak hemen nasil aga moduna giriyor hani kankaydik laBi salın bakalım ayda yılda bi kazandık hemen hepsini dagıtamayız dm de görüşürüz gerekli dostlarla
Bende tam onu diyecektim 75 i vursan 5 oran vardirOraya vursak eve vuracaktım o 75 küsürü sıradaki gol açmamışlar rulete girdim ondan
Uzaaa puhahahaSuwhatt sayesinde kazandık
Ben başından beri varımBaşından beri burda olan dostlara hediyemiz olacak ben kaçar bol şans 4000 yaptık 300 ü @Shellac gelde gör bakalım dostunu bi tebrik et
Serdar abi hic bilmiyon bu isleriAha yine wonladik tbrkler erhanim
Bak hemen nasil aga moduna giriyor hani kankaydik la
Emeğine sağlıkBaşından beri burda olan dostlara hediyemiz olacak ben kaçar bol şans 4000 yaptık 300 ü @Shellac gelde gör bakalım dostunu bi tebrik et
Tebrikler İhtiyar dostBaşından beri burda olan dostlara hediyemiz olacak ben kaçar bol şans 4000 yaptık 300 ü @Shellac gelde gör bakalım dostunu bi tebrik et