- 240
- 218
- 43
Saka şaka seviyorum çünkü branşlarımız aynı bende masa tenisi çok oynadim oynuyorum seni biliyorum yaniSen beni niye sevmiyorsun dost
Saka şaka seviyorum çünkü branşlarımız aynı bende masa tenisi çok oynadim oynuyorum seni biliyorum yaniSen beni niye sevmiyorsun dost
bizden sonra açıldı ev amkAynı bende 42.5 almıştım 42de bıraktılar aw. San antanio 12-6 öndeydi sonra sayı atamadılar kaç dakika
Anladım dost bol şanslar ben saldım bu sıralar masa tenisini para olursa basket oynuyoruzSaka şaka seviyorum çünkü branşlarımız aynı bende masa tenisi çok oynadim oynuyorum seni biliyorum yani
Sorma ya masa tenisu ikinci oyun benim içinde bir basket ama ya şu ligler bir baslamadi amerikan yax ligi bebe lerden usandim kayiptan.Anladım dost bol şanslar ben saldım bu sıralar masa tenisini para olursa basket oynuyoruz
Hepsi ayarlı dost yaz ligine asla bulaşma bu konuda bile örneği varSorma ya masa tenisu ikinci oyun benim içinde bir basket ama ya şu ligler bir baslamadi amerikan yax ligi bebe lerden usandim kayiptan.
Ya harbiden o lig niye öyle geçende ocagimi söndürdü 4binimi yed-i alt derim.ust üst derim alt şaka gibi sike mi var acabHepsi ayarlı dost yaz ligine asla bulaşma bu konuda bile örneği var
Avrupadan çoluk çocuklar oynuyormuş bende yeni öğrendim bende sanıyorum nba yedekleri falan oynuyorYa harbiden o lig niye öyle geçende ocagimi söndürdü 4binimi yed-i alt derim.ust üst derim alt şaka gibi sike mi var acab
Yok daha yenimi biliyin seçme bunlar bizden bjk den oyuncu bile varAvrupadan çoluk çocuklar oynuyormuş bende yeni öğrendim bende sanıyorum nba yedekleri falan oynuyor
İyi geceler dost yine olmadı beDostlar cümleten hayırlı geceler🖐🖐🖐
Hayırlı geceler dostDostlar cümleten hayırlı geceler🖐🖐🖐