- 1,679
- 1,625
- 113
Profil resmini niye kaldırdın iki gözümün çiçeği 🧐😂😂Sağlam site muhtemelen ödediklerine göre
Profil resmini niye kaldırdın iki gözümün çiçeği 🧐😂😂Sağlam site muhtemelen ödediklerine göre
Fazla dikkat çekiyorProfil resmini niye kaldırdın iki gözümün çiçeği 🧐😂😂
Yakışıklı adamsın varsın dikkat çeksin dostFazla dikkat çekiyor
Ben nasılım yakışıklı mıyımYakışıklı adamsın varsın dikkat çeksin dost
Bıktım bende kaldırayım dedim herkes bana çatıyor kardeşimProfil resmini niye kaldırdın iki gözümün çiçeği 🧐😂😂
Yakışıklışın dost daha yakışıklı olBen nasılım yakışıklı mıyım
Kıskanıyorlar sonda şikayet mi ediyorlar be sürekli banlanıyorumYakışıklı adamsın varsın dikkat çeksin dost
Kim şikayet ediyor kardeşimi ya 😂Kıskanıyorlar sonda şikayet mi ediyorlar be sürekli banlanıyorum
Her önüne gelen şikayet ediyor valla bıktım sanki ne yapıyoruz tebrik edsek şikayet geliyorKim şikayet ediyor kardeşimi ya 😂
Boşver takılma sen onlaraHer önüne gelen şikayet ediyor valla bıktım sanki ne yapıyoruz tebrik edsek şikayet geliyor
Hayırlısıyla 500 SMS olayım ödüllü kupon paylaşımı yapacam bu gün Başakşehir yemeğine 100 attım gelirmi dost ne dersin bana über gibi geliyorBoşver takılma sen onlara![]()
Hayırlısıyla 500 SMS olayım ödüllü kupon paylaşımı yapacam bu gün Başakşehir yemeğine 100 attım gelirmi dost ne dersin bana über gibi geliyor
başak umarım yener dost yenemezse gitti 100 dahaBoşver takılma sen onlara![]()