- 19,883
- 21,413
- 113
Son 500₺ ni kod için siteye yatırmak nasıl bir duygudur bilir misin sen üstüne birde 15 dakikada bir iptal edildiyse zenginler anlamaz 🤣Sonradan Ödemiş arkadaş sbırsız olduğu için hemen şikayet etmiş pujj
Son 500₺ ni kod için siteye yatırmak nasıl bir duygudur bilir misin sen üstüne birde 15 dakikada bir iptal edildiyse zenginler anlamaz 🤣Sonradan Ödemiş arkadaş sbırsız olduğu için hemen şikayet etmiş pujj
Gerekli cevabı pastacı verdi ,tahirim 🤣Hepbet ödüyordu
Bilmem valla 500tlm olmadı son zamanlarda puahajaSon 500₺ ni kod için siteye yatırmak nasıl bir duygudur bilir misin sen üstüne birde 15 dakikada bir iptal edildiyse zenginler anlamaz 🤣
Slotlari da iyi çektim 3-4 gün önceGerekli cevabı pastacı verdi ,tahirim 🤣
Puahaha 1 arka sayfada 1 k rolling yapanda 3. Sultan Ahmet zaten 🤣🤣Bilmem valla 500tlm olmadı son zamanlarda puahaja
İşte roll için sponsor olunuyor puhjjj kendi paramız olmadı siteye atacakPuahaha 1 arka sayfada 1 k rolling yapanda 3. Sultan Ahmet zaten 🤣🤣
İyi gibi duruyorda ilk yatırımlarda genelde gel gel yapıyor enjoybette ilk başta hep veriyordu sonra en son Seher yıldızı donumu sarı siteye koydumm🤣Slotlari da iyi çektim 3-4 gün önce
Ben takipteyim bakİşte roll için sponsor olunuyor puhjjj kendi paramız olmadı siteye atacak
1k yi hala kaybedemedin mi çok uzun sürdü dostPuahaha 1 arka sayfada 1 k rolling yapanda 3. Sultan Ahmet zaten 🤣🤣
Slotlari da iyi çektim 3-4 gün önce
Rolling gelecek ve sponsor losers yazacaklar inanıyorumİşte roll için sponsor olunuyor puhjjj kendi paramız olmadı siteye atacak
Cenneti reddediyor resmen fakir olmak istemiyor1k yi hala kaybedemedin mi çok uzun sürdü dost
1 k buraya yazdığım gibi ilk DM atan kişiye 500 ateşledim 500 kaldı şimdi elim ayağıma dolandı napsam acaba diye düşünüyorum 🤣1k yi hala kaybedemedin mi çok uzun sürdü dost
Kod için siteye at puajj1 k buraya yazdığım gibi ilk DM atan kişiye 500 ateşledim 500 kaldı şimdi elim ayağıma dolandı napsam acaba diye düşünüyorum 🤣
Cehenneme davetiye çıkarıyor resmen gaflet uykusundan uyanamamış dahaCenneti reddediyor resmen fakir olmak istemiyor
PuahahaCehenneme davetiye çıkarıyor resmen gaflet uykusundan uyanamamış daha
Mantıklı gelmedi zuladan maç yapıyım en iyisi 🤣Kod için siteye at puajj
NBA kuponu yaptır @Erhan2121 eMantıklı gelmedi zuladan maç yapıyım en iyisi 🤣
Dur başıma sarma şimdi başlar şu oyunda değil bu takımda bu formda bilmem ne diye kafa ütüler 🤣🤣NBA kuponu yaptır @Erhan2121 e