- 6,380
- 3,699
- 113
Bol sans ErhanIkas saolsun ekleme yaptılar
Hedefe ulasirsam 2 kişiye odul
Bol sans ErhanIkas saolsun ekleme yaptılar
Hedefe ulasirsam 2 kişiye odul
Elimizi neye atsak kurudu daha fazla batmadan az ara vermem lazım@Erhan2121 kupon devammi
Daha fazla nasıl batacan kardeşim sponsor bakiyesi buElimizi neye atsak kurudu daha fazla batmadan az ara vermem lazım
Isin arka kismi var bide 130k param gitti deminde son param gittiDaha fazla nasıl batacan kardeşim sponsor bakiyesi bu
La nsıl oluyor 130k aw yav ben oynamaya oynamaya uçuk geliyor o rakamlar sanırım nasıl yatırıyonuz o paraları qw çok sıkıntı geçmiş olsun bizde deneme kovalıyoruz kim daha zararda aw üzücü vallaIsin arka kismi var bide 130k param gitti deminde son param gitti
Yav sorma Erhan aynı şey valla hep zarar hep zararElimizi neye atsak kurudu daha fazla batmadan az ara vermem lazım
Bugun sağdan soldan biraz para aldim oda gitti daha fazla psikolojim bozulmadan ara vermem lazım yoksa delik açıldımi kapanmaz artikLa nsıl oluyor 130k aw yav ben oynamaya oynamaya uçuk geliyor o rakamlar sanırım nasıl yatırıyonuz o paraları qw çok sıkıntı geçmiş olsun bizde deneme kovalıyoruz kim daha zararda aw üzücü valla
Öyle dinlenmek lazım sağlık olsunBugun sağdan soldan biraz para aldim oda gitti daha fazla psikolojim bozulmadan ara vermem lazım yoksa delik açıldımi kapanmaz artik
Slot oynuyorum olmuyor futbol olmuyor basket olmuyor olmuyor anasını satayım olmuyor neyi denesem kayip 3 gündür 7 8 paket sigara içtimÖyle dinlenmek lazım sağlık olsun
Sağlık açısından daha büyük zarar aw dedipin gibi ara ver en azından 1 günSlot oynuyorum olmuyor futbol olmuyor basket olmuyor olmuyor anasını satayım olmuyor neyi denesem kayip 3 gündür 7 8 paket sigara içtim
Kim 130 k kaybetmiş ne zaman kaybetmişLa nsıl oluyor 130k aw yav ben oynamaya oynamaya uçuk geliyor o rakamlar sanırım nasıl yatırıyonuz o paraları qw çok sıkıntı geçmiş olsun bizde deneme kovalıyoruz kim daha zararda aw üzücü valla
Erhan son 3 4 günde eksiye girmişKim 130 k kaybetmiş ne zaman kaybetmiş
Erhanda 130 k ne arasın 13 bindir o daha dün konsutuk açlıktan koltukları kemirdim diyoduErhan son 3 4 günde eksiye girmiş
Testosteron Taylan i içeri almışlar dostErhanda 130 k ne arasın 13 bindir o daha dün konsutuk açlıktan koltukları kemirdim diyodu
Borç işte awErhanda 130 k ne arasın 13 bindir o daha dün konsutuk açlıktan koltukları kemirdim diyodu
Alsınlar tezevengiTestosteron Taylan i içeri almışlar dost
Ondan bugün sesi çok çıkmadı @Erhan2121 geçmiş olsun kardomBorç işte aw