- 49,330
- 54,139
- 113
Para onda bizde değil ki kim bizi neye takip etsin ki puahaBaşından beri takipteyiz
Para onda bizde değil ki kim bizi neye takip etsin ki puahaBaşından beri takipteyiz
Kendileri de kazandi zannediyorlar simdi sen kazan bu sefer burası dolar 😂Fearj para kazanınca kimse rol takip etmiyor artık herkes o konuda ulan para nelere kadirsin pauah
Batmak icin mac oynuyon sende mk🤣Fb gitti ana para da gitsin uyuyalim
Favori ev atarmi atarFb gitti ana para da gitsin uyuyalim
Şansın bol olsun erhan bakkal@TommyEgan kesnee bereket büyük üstad
Hedef 5 10 arasi bir tutar umarım ulaşırız forumda rol parası kişilere atılmıyor artik alan kaçıyor o yuzden 1 2 kisiye de hediye veririz bolsans
Burda basketden sayi cikicakda ohoo daha kolayi var 🙂🙂Fearj para kazanınca kimse rol takip etmiyor artık herkes o konuda ulan para nelere kadirsin pauah
Koson kozonorom bon@Daimon kayip dost
La houston esegi hangi macinda ceyrek te 65 sayi çıkmış bizi buldular bulten berbattı mac yoktu suç benim değilKoson kozonorom bon
Beceriksiizzim deLa houston esegi hangi macinda ceyrek te 65 sayi çıkmış bizi buldular bulten berbattı mac yoktu suç benim değil
Yalan amk 🤣🤣La houston esegi hangi macinda ceyrek te 65 sayi çıkmış bizi buldular bulten berbattı mac yoktu suç benim değil
Yok ole bir dünya o sira bizede gelecek elbet herkesin günü geliyorBeceriksiizzim de
Sen benim ustamsın de bana biat et
Yok valla ciddiyim ben ki nba de alt oyniyim adamlar full savunma yapan takımdı bak 3 ceyrek harici tüm perler ağır alt olmus beni buldularYalan amk 🤣🤣
Canin saolsun kardesmYok valla ciddiyim ben ki nba de alt oyniyim adamlar full savunma yapan takımdı bak 3 ceyrek harici tüm perler ağır alt olmus beni buldular
Aynen canimiz saolsun yapacak birsey yokCanin saolsun kardesm