- 10,906
- 9,594
- 113
bol şanslarBoston maci başlasın ilk yari sayisina girecem oranlar açık değil suan
bol şanslarBoston maci başlasın ilk yari sayisina girecem oranlar açık değil suan
Bugun korner bahsi aldim 7k bastim gelmedi gelse size ulaşacaktım dost olmadi maalesefBol şans dostum umarım kazanırsın takip edecek gücüm yok inan
Hoş geldin Hikmet abibol şanslar
Bekle 5 dakika sonra puaahsaydır bize erkan
hoş bulduk abimHoş geldin Hikmet abi
@AllanSaintMaximin e ulaşcaktın haniBugun korner bahsi aldim 7k bastim gelmedi gelse size ulaşacaktım dost olmadi maalesef
Emin erhandın biraz önce şimdi emin erhan Erkan mı oldun la adam erkan demiş sana puahaha para çoğaldıkça isim mi alıyonBekle 5 dakika sonra puaah
Biliyorum kardeşim Varol, önce kendini bir kurtar biraz çık sıra bize de gelir elbetBugun korner bahsi aldim 7k bastim gelmedi gelse size ulaşacaktım dost olmadi maalesef
5 6 kişi dedim 1 de o var dedim@AllanSaintMaximin e ulaşcaktın hani
Size derken Allan ve vurucu diyor işte puahah@AllanSaintMaximin e ulaşcaktın hani
ben iyi değilim bu aralar ahahaEmin erhandın biraz önce şimdi emin erhan Erkan mı oldun la adam erkan demiş sana puahaha para çoğaldıkça isim mi alıyon
Merhaba dostum 😎Biliyorum kardeşim Varol, önce kendini bir kurtar biraz çık sıra bize de gelir elbet
Yiyene afiyet olsun kardesım benim karnım tok dkkdjdjsYeriz de hazmeder miyiz bilemem pyaha
Yanlış tercihler yaptım dost bugün her maçta gol akti ben gidip kornere girdim hata yaptık işteBiliyorum kardeşim Varol, önce kendini bir kurtar biraz çık sıra bize de gelir elbet
farkettiysen oda farketmedi ajajEmin erhandın biraz önce şimdi emin erhan Erkan mı oldun la adam erkan demiş sana puahaha para çoğaldıkça isim mi alıyon
Merhaba dostumMerhaba dostum 😎
Boston 56.5 açmışlar atarmiBoston maci başlasın ilk yari sayisina girecem oranlar açık değil suan
Hattı kapalıymış@AllanSaintMaximin e ulaşcaktın hani
Rütbe artıyor dşdşdllfarkettiysen oda farketmedi ajaj