- 34,865
- 18,648
- 113
Chicago 5 fark demiştim yaktılarBi tane sokabilse bambaşka olacaktı
Chicago 5 fark demiştim yaktılarBi tane sokabilse bambaşka olacaktı
Para yoktu ortadaErho kaç gündür bana Miami atıyor üst üst diyorsun niye oynamiyorsun
şimdi hiç yokPara yoktu ortada
Siteden cekim gec geldi alacağım maclari hepsini kaçırdım miami barem 265 ti o baremi nasil alayımErho kaç gündür bana Miami atıyor üst üst diyorsun niye oynamiyorsun
259 şu 265 lazımdı 22 saniyede 8 attılarda geldiPara yoktu ortada
Denvera bak 3.per 80e gidiyo biz girsek atmazSiteden cekim gec geldi alacağım maclari hepsini kaçırdım miami barem 265 ti o baremi nasil alayım
daha güzel kazançlara vesile olsun inşallah iyi geceler diliyorum dostumNeyse bugünlük emegimiz cop oldu yapacak birsey yok ben yattım görüsuruz
Sen aklıma sokmuştun Portland da atıyordu Ben aldımSiteden cekim gec geldi alacağım maclari hepsini kaçırdım miami barem 265 ti o baremi nasil alayım
O maçla bu maç aynı değil işte bunda faul taktiği kullanılmadı doğru dürüst 4-5 farkla falan gelmeleri gerekiyordu son 30 saniyeye259 şu 265 lazımdı 22 saniyede 8 attılarda geldi
Para yoktu para. Para geldiğinde bu maçta 3 dk kalmıştıSen aklıma sokmuştun Portland da atıyordu Ben aldım
Çekip başka yerden devam etmenin de o yanı kötü.Para yoktu para. Para geldiğinde bu maçta 3 dk kalmıştı
Bana göre kötü değil benim para 1 dkda ödeniyor. Siteye bak Paratimle çekemezmişim havaleyle veriyom asla yapmıcağım şeyi yapıp iptal ediyor öbürkü seçenekle ver diyor. Öbürkü seçenekle veriyom bu seferde 20 dk para bekliyoruz. Şu rezil betcolara bonus için prim vermeyin artık valla rezillik dümdüz 30-40 dk para bekledikÇekip başka yerden devam etmenin de o yanı kötü.
Uyuduk uyandık. Yeni gün oldu burası devam mı 😂Siteden cekim gec geldi alacağım maclari hepsini kaçırdım miami barem 265 ti o baremi nasil alayım
Şirinler'i mi izliyorsunNeyse herkese iyi geceler bende yatıyorum çizgi film izleyemedik doğru dürüst bugün
Hayır Ali babanın melekleriŞirinler'i mi izliyorsun