- 49,338
- 54,143
- 113
Hep kazan sen ihtiyaç var sana puhhaaBende kazananı atıyorum kaybedenleri göstermiyorum![]()
Hep kazan sen ihtiyaç var sana puhhaaBende kazananı atıyorum kaybedenleri göstermiyorum![]()
Sadece bu kez mi olmadii luahahquuwuwus bitik durumdayız olm kaç zamandır kazandigimiz savaş yokBu maçın çok rahat geleceğini düşündüm bazen yüksek oranlar daha rahat geliyor ama bu kez olmadi düşük oranda gidiyor yuksek oranda hicbirimizde sans namına birsey kalmadi artik
Yok be çok şükür borç harç kalmadı. Artık ben keyfi oynuyorumHep kazan sen ihtiyaç var sana puhhaa
Hadi Insallah bu sefer olurda borcunu ödersin,@Golcümetin eyw dost
Hedef 20k çok uzun soluklu rol olacak bu kez basaracagima yurekten inanıyorum takibe gerek yok kimse yormasın kendisini
Ben de keyfi oynamak istiyorum dost ama ne zaman Allah bilirYok be çok şükür borç harç kalmadı. Artık ben keyfi oynuyorum
İnsanlığımızı yitirmeyelim yeterli para gelir gider sorun yok dünyanın sonu değil bugün olmasa bile yarınların ne getireceğini bilemeyiz sabredelim bakalim sonumuz güzel olur insSadece bu kez mi olmadii luahahquuwuwus bitik durumdayız olm kaç zamandır kazandigimiz savaş yok
Doğru 250 rol parası atmistin iadeyı ziyaret etmek lazım di ama don alacak güçte bile değiliz artık puaahHadi Insallah bu sefer olurda borcunu ödersin,
Bol şanslar.
Edit : Lose olmuş
Ee yani iadei ziyaret şart.😛Doğru 250 rol parası atmistin odayı ziyaret etmek lazım di ama don alacak güçte bile değiliz artık puaah
Klavye bile bizden yana değil biz iade diyoruz o oda yazıyor olacak şey değil puahaEe yani iadei ziyaret şart.😛
Rabbim herkesin yardımcısı olsun. 4-5 sene çok sıkıntılar çektim.Ben de keyfi oynamak istiyorum dost ama ne zaman Allah bilir
Dünya imtihan dünyası istesek te istemesek te sıkıntılar olur ölene kadar olur bizim tek silahımız da sabır olmalı sabrettikten sonra hersey rayına oturur Allah in izniylenRabbim herkesin yardımcısı olsun. 4-5 sene çok sıkıntılar çektim.
Slottan 170 k alırsam bir gün ben de böyle diycem psuhwuwudDünya imtihan dünyası istesek te istemesek te sıkıntılar olur ölene kadar olur bizim tek silahımız da sabır olmalı sabrettikten sonra hersey rayına oturur Allah in izniylen
Kasayı buna saldım bakalım+1.5 alacaktım bakiye yansımadıDünya imtihan dünyası istesek te istemesek te sıkıntılar olur ölene kadar olur bizim tek silahımız da sabır olmalı sabrettikten sonra hersey rayına oturur Allah in izniylen
Önde suan ins gelir dost bolsansKasayı buna saldım bakalım+1.5 alacaktım bakiye yansımadı
TepriklerKasayı buna saldım bakalım+1.5 alacaktım bakiye yansımadı
HDi bol şans dostKasayı buna saldım bakalım+1.5 alacaktım bakiye yansımadı
Wonn gonder bakalim haracimizi puahKasayı buna saldım bakalım+1.5 alacaktım bakiye yansımadı
Gelmiş şans benimle. Ona vermesem ramla basketbol kızlar 3. Çeyrek alacaktım oda gelmişÖnde suan ins gelir dost bolsans