Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Erhan2121 / Kasa 250 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,312
13,406
113
Bu maçın çok rahat geleceğini düşündüm bazen yüksek oranlar daha rahat geliyor ama bu kez olmadi düşük oranda gidiyor yuksek oranda hicbirimizde sans namına birsey kalmadi artik
Sadece bu kez mi olmadii luahahquuwuwus bitik durumdayız olm kaç zamandır kazandigimiz savaş yok

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,338
54,143
113
Sadece bu kez mi olmadii luahahquuwuwus bitik durumdayız olm kaç zamandır kazandigimiz savaş yok
İnsanlığımızı yitirmeyelim yeterli para gelir gider sorun yok dünyanın sonu değil bugün olmasa bile yarınların ne getireceğini bilemeyiz sabredelim bakalim sonumuz güzel olur ins

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,312
13,406
113
Dünya imtihan dünyası istesek te istemesek te sıkıntılar olur ölene kadar olur bizim tek silahımız da sabır olmalı sabrettikten sonra hersey rayına oturur Allah in izniylen
Slottan 170 k alırsam bir gün ben de böyle diycem psuhwuwud

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,815
18,619
113
Dünya imtihan dünyası istesek te istemesek te sıkıntılar olur ölene kadar olur bizim tek silahımız da sabır olmalı sabrettikten sonra hersey rayına oturur Allah in izniylen
Kasayı buna saldım bakalım+1.5 alacaktım bakiye yansımadı

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...