- 32,513
- 30,757
- 113
Hayatta inanmam. Antepli bu forumda bir kişiye para dagitsin Taksim'e kadar çıplak koşmazsam bütün forum parmak atsın banaRolll yaptıran lavukta kım anteplı
Hayatta inanmam. Antepli bu forumda bir kişiye para dagitsin Taksim'e kadar çıplak koşmazsam bütün forum parmak atsın banaRolll yaptıran lavukta kım anteplı
Hayatta inanmam. Antepli bu forumda bir kişiye para dagitsin Taksim'e kadar çıplak koşmazsam bütün forum parmak atsın bana
Şu Vasco ilk yarı 6 korner olaydı 2-3 paket sigara parası çekeriz dg bonusuyka1 k yı 10 k yapıp 9 bin istemek nedir bu işin raconu sponsor olduysan birşey istemezsin en kötü dağıtımdan sonra kalan paranin biraz fazlası rolling yapanın olur kalanı da sponsor olanın
Skdjsjdj
şöyle bir şey yaşandı
3 korner var dk 22Şu Vasco ilk yarı 6 korner olaydı 2-3 paket sigara parası çekeriz dg bonusuyka
Fena değil ev de biraz destek atsa güzel olur3 korner var dk 22
Saymaya basladı ısıgı gördü ferdı 😀😀3 korner var dk 22
Bugün de yatağa çıplak girdikisa gardaşım,, hani nerde senin roll konun,, çıplak çıplak geziyorum forumda.. @aSiRuH06
Umarım olur dostumFena değil ev de biraz destek atsa güzel olur
Kendisi ile sürekli para alışverişim var kuponu gelse ben söylemeden atar payfixime sağolsunSaymaya basladı ısıgı gördü ferdı 😀😀
Üyeler arası para alışverişi KESİNLİKLE YASAKTIR.Kendisi ile sürekli para alışverişim var kuponu gelse ben söylemeden atar payfixime sağolsun
Erkan atınca giyiniriz ddisa gardaşım,, hani nerde senin roll konun,, çıplak çıplak geziyorum forumda.. @aSiRuH06
Erkan kim sen konuya hiç hakim değilsin ihtiyarErkan atınca giyiniriz dd
Dediğin şey ile ne alakası var para mı talep etmişim insanları yanlış yönlendirme
Yorgun keyifsizim..ne kaçırdık gardasim laErkan kim sen konuya hiç hakim değilsin ihtiyar
La adam ciddiye alacak şimdi. @Shellac dost öyle bişi yok
bi hanım abla geldi 46 yaşında seni sordu gittiYorgun keyifsizim..ne kaçırdık gardasim la
Bol şans bütün bülteni yazmışsın helalBol sans
Erkan kim dost puahahErkan atınca giyiniriz dd