- 56,258
- 16,392
- 113
naber kuzumHos bulduk canisi
naber kuzumHos bulduk canisi
Bir ince sen patladın sanki dost itiraf et hadi60.5 üst oynayan varsa kafayı yemiştir atışı kaçırdı sonra bomboş turnike kaçırdı
59.5 ust tek barem vardi baska barem yoktu dost60.5 üst oynayan varsa kafayı yemiştir atışı kaçırdı sonra bomboş turnike kaçırdı
Yok kanka biz Boston dan patladıkBir ince sen patladın sanki dost itiraf et hadi
tebrik ederim dostum59.5 ust tek barem vardi baska barem yoktu dost
O baska kupondan patladi da burdan aldi enisteee 😂😂Bir ince sen patladın sanki dost itiraf et hadi
Demekki Arif Efendi cenabet değilmiş Enişte. Kaç gündür yorum yazdığım her konuya birseyler oluyordu. Kendimden tiksindim o derece.Ulan var ya gidiyordu atış kullanmasa
Canlıdan oynanmıyor mu bu kumar adam 63.5 alt olsa bari yazmış nesine de59.5 ust tek barem vardi baska barem yoktu dost
Allahtan yokmus erhan 😂😍59.5 ust tek barem vardi baska barem yoktu dost
Kanka canlı da oluyor ilk yarı bahsi59.5 ust tek barem vardi baska barem yoktu dost
dua et 10 saniye kala foul yedi 1 ini attı yoksa ....Az kalsin palagraf yazacaktım son anda geldi Allah tan puaha
Totemi iyi yaptım galiba 😀Az kalsin palagraf yazacaktım son anda geldi Allah tan puaha
OynanıyorCanlıdan oynanmıyor mu bu kumar adam 63.5 alt olsa bari yazmış nesine de
Mac basi barem 59.5 ust olarak açılmıştı canlıdan aldan yoktu toronto sayisni ortaya sayi alan vardi baktım oraya deminCanlıdan oynanmıyor mu bu kumar adam 63.5 alt olsa bari yazmış nesine de