- 39,314
- 32,969
- 113
Bu kadar anlıyor işteo son foul ve atış kurtardı yoksa işi zordu
Bu kadar anlıyor işteo son foul ve atış kurtardı yoksa işi zordu
Sen sececektin enişte nereden çıktıEniste konudan senlen beraber toplam 4 kisi sec zaten onların ödülleri garanti oldu bu kuponda benim dhaa cevrim var 1 2 mac dhaa alacam onlar da gelirse kisi sayısını attırıriz suan 4 kişinin ödülü garanti
Ben anlamam kardeşim liste nerdeBenim konuda kimse para muhabbeti yapmasin konu rol konusu değil zaten ona rağmen yinede burda olan insanlara yararimiz dokunsun istiyoruz sakin para için tartismayin
Salihe.ddm erhann maclar gelir diye baslamadn @vurucu999 😂😂Nba uzmanı benim kanka gidip milletten mi mac alıyorsun puaha
gelemdi 😀Ben anlamam kardeşim liste nerde
Money desek oluyor muBenim konuda kimse para muhabbeti yapmasin konu rol konusu değil zaten ona rağmen yinede burda olan insanlara yararimiz dokunsun istiyoruz sakin para için tartismayin
Dost forumda hepimiz hemen hemen her gün beraberiz o yuzden para pul için kalp kirmanin anlami yok o yuzden gereksiz tartışma olmasinMoney desek oluyor mu
Herkese ödül atarsan ❤ kırılmaz puhahahaDost forumda hepimiz hemen hemen her gün beraberiz o yuzden para pul için kalp kirmanin anlami yok o yuzden gereksiz tartışma olmasin
adam uçtu 😀Liste dedin eniste kacti
Senden başka oynayan yoktur eminim puahaŞu Atletico hulia maçına oynayan varm maç biteli 1 saatten fazla oldu hala sonuçlanmadı
her şey gönlünce olsun güzel kardeşim benim 🥰Eniste 4 kisiyi seçsin onu bekleyelim 5k cevrim var devam edelim cevrim bitsin cekim vereyim ödülleri dağıtırım zaten
Kupon kazandı aq 1 saattir bekliyoruzSenden başka oynayan yoktur eminim puaha