Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tek Maçtan Kayıp Erhan2121 | Yine 10 Yıl Yaşlandım

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,316
53,087
113
2 saat uyudum rüyama bile girdi bu kupon bugün yine 10 yıl yaşlandim 2 mac iade oldu ama getirisi çok iyidi yine tek mac ölseydik de kurtulsaydik artik vallahi billahi

Ekli dosyalar

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
Geçmiş olsun dost

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,891
1,070
113
2 saat uyudum rüyama bile girdi bu kupon bugün yine 10 yıl yaşlandim 2 mac iade oldu ama getirisi çok iyidi yine tek mac ölseydik de kurtulsaydik artik vallahi billahi
Herşey nasip çok erken golü buldu hafta içi libertotores var calinin kadrosu full yedekti deplasman atamicagi belliydi çok rotasyon yapınca cali skorun üstüne yatti

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,316
53,087
113
Herşey nasip çok erken golü buldu hafta içi libertotores var calinin kadrosu full yedekti deplasman atamicagi belliydi çok rotasyon yapınca cali skorun üstüne yatti
Tamamen keyifleri neyi istiyorsa onu yapıyorlar büyük oran deniyoruz olmuyor getirisi yuksek olsun diye küçük oranlar deniyoruz oda olmuyor artik yapacak birsey yok

gallipolli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,049
755
113
Geçmiş olsun dost, hele gece ligleri apayrı, orada isteyen istediği gibi atını koşturuyor.