- 3,346
- 3,191
- 113
umut senin ekmeğin tostkupon gelcek hala umudum var
umut senin ekmeğin tostkupon gelcek hala umudum var
4 gol attırda 10 lıra atayım yarın otobus parası yaparsın dostumut senin ekmeğin tost
tamam dost hemen attırıyorum kime attırayım? : )4 gol attırda 10 lıra atayım yarın otobus parası yaparsın dost
Önce Erhana attır sonra takımlara attırırsın dosttamam dost hemen attırıyorum kime attırayım? : )
eyvallah abi desteğin yeterİlk gol geldi.
Dost dedik sana ordan bi cacık olmaz diye meksika alsaydın 15 dk heyecan yaşardınparaguaya bak 30 dk dır şut yok
son macları 2sınınde gollu dost bunlar genelde 10 macta arka arkaya 2 macı ılk yarı gollu yapıyolar sonra 0-0 ona aldandıkDost dedik sana ordan bi cacık olmaz diye meksika alsaydın 15 dk heyecan yaşardın
fantezi arıyor tostDost dedik sana ordan bi cacık olmaz diye meksika alsaydın 15 dk heyecan yaşardın
yok abi onlar tiyatro 9.dk kırmızı kart mı olur daha once cok gordum bu lıgde erkenden favorıye kırmızı gelıyo son dk 1 gol cıkarsa cıkıyoDiğer maçta kırmızı olduda penaltida kacti galiba..
bız 300 sallamıyoz senın gıbı bas 300 300 dolandırcak adam kalmadıBiz 3 oran masa tenisine vurunca surat yapıyo kendi 50 orana basıyo aq dengesiz suratsız dostu