- 112,029
- 62,804
- 113
Bol sans yazmaya gelmistim be.gecmis olsunkayıp bonusu alalım bakalım
Bol sans yazmaya gelmistim be.gecmis olsunkayıp bonusu alalım bakalım
Grsrz broBeyler konu açık kalsın, gecen basketten devam ederiz. Şu an bir ofise gitmem lazım, görüşürüz ilerleyen saatlerde
Tebrikler dostumEkli dosyayı görüntüle 266119
@Distin dost futbol bizim işimiz
Eve gelip paylaşana kadar gol oldu. NBA'e kadar uyumazsam roll burdan devam eder, yoksa yarına kalırız dostlar
Tebrikler NBA kaçmaz reis 🙂Ekli dosyayı görüntüle 266119
Eve gelip paylaşana kadar gol oldu. NBA'e kadar uyumazsam roll burdan devam eder, yoksa yarına kalırız dostlar
Abi sezon öncesi maçlar belli olmuyor nbadeEkli dosyayı görüntüle 266119
Tebrikler dostEkli dosyayı görüntüle 266119
Aman dost servetimizi ula orta niye soyluyonköftecide altın kalmadı bırak hıkaye o ozel oranlar
Sen gelmezsen distinin palmeriasta gol atmayacakti 😄😄😄😄Ekli dosyayı görüntüle 266119
TebriklerEkli dosyayı görüntüle 266119
aynen dost servetimizi ifşa ettim benım hakkımı verde ben tek basıma yoluma devam edıcemAman dost servetimizi ula orta niye soyluyon
Ulan gene klavye yanılgısıyla kendi ayağımıza sıktık aw servetimi yazacaktımaynen dost servetimizi ifşa ettim benım hakkımı verde ben tek basıma yoluma devam edıcem
gülüm seni dolandırmam bilirsin yoksa acıklarını bılıyorumUlan gene klavye yanılgısıyla kendi ayağımıza sıktık aw servetimi yazacaktım
Devam mi dostEkli dosyayı görüntüle 266119
uygun maç olursa neden olmasınDevam mi dost
helal abi kaptın bızden macı yaptın sovunu ah ulan herkese verıyoz elımızden geldıgınce destekuygun maç olursa neden olmasın
2 NBA baslicakuygun maç olursa neden olmasın
Clevland on sezon maçlarında çok hızlı oynuyor Avrupalı sarıları deniyorlar iyi üçlük atıyorlarŞu arjantin basket maçı efsane hızlı da ağır mental özürlüler. yoksa 2. çeyreğe 38.5 üst alırdım