- 21,880
- 18,048
- 113
20 de ben koyayım üstüne etti 40 dergahimiza yardım kampanyasını başlatıyorum gaddarim.Birazdan 20 TL ye rol açacağım. Bu bir yardım çığlığıdır!!!
20 de ben koyayım üstüne etti 40 dergahimiza yardım kampanyasını başlatıyorum gaddarim.Birazdan 20 TL ye rol açacağım. Bu bir yardım çığlığıdır!!!
150 de bende var20 de ben koyayım üstüne etti 40 dergahimiza yardım kampanyasını başlatıyorum gaddarim.
Dost bu yaştan sonra bilmece cozdurtme bize yav. @Malatyali44 hocam bu istihareye yatsin bakalım kalp gözü açıktır onunŞimdi size bir masal anlatacağım bir varmış bir yokmuş aramızda birisi bu forumdan bir arkadaşın hesabı ban yedi diye bonuslara bakıyormuş sonra birgün bu arkadaş benim hesabımdan bonuslara bakıcam ayağına hesabımın forumda şifresi ve mailini değiştiriyormuş… ama kırmızı başlıklı kız sırf para istedi diye verilmedi diye yapmış bu kansızlığı sonr kırmızı başlıklı kız yakalanmış ve hemen hesaba ban atılmış ve sonra forum adminleri anlayıp alıyoruz geri hesabı. şimdi bu kırmızı başlıklı kız kim olabilir ???
Kurtun canını yakmak isteseydik totonda don kalmazdı ben fotoma güvenirimHıkayeyı hep kırmızı baslıklı kızdan dınledık bıde kurtu dınlemek lazım puahaj
50 de benden calisiir150 de bende var
Cemaat senin için sapıttı diyor hocam, doğru mu?20 de ben koyayım üstüne etti 40 dergahimiza yardım kampanyasını başlatıyorum gaddarim.
💯💯💯Cahil sin sana Allah vurmuş birde ben vurmum
Az çok demeyelim müminler150 de bende var
10 da bana yaz50 de benden calisiir
Odullerı uygulamask olmayan hesabına mı atıyon la10 da bana yaz
50 atayım kombine yap gaddar kerim hepinizi severimBirazdan 20 TL ye rol açacağım. Bu bir yardım çığlığıdır!!!
Kankammmmm2500 benden çalışır 🤣
Diyenler tekke ve zaviye düşmanları gaddarim inanma.Cemaat senin için sapıttı diyor hocam, doğru mu?
Yooo garantiye işte bildirimliOdullerı uygulamask olmayan hesabına mı atıyon la
Sen poker zamanı odul kazandım dagıtcam dedıydın ne zaman olur o iş
175 te benden50 de benden calisiir