- 19,367
- 10,636
- 113
Abi nasılsın yavBol şans
Abi nasılsın yavBol şans
Bol sansBol bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 948950
Boldans eşref.Bol bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 948950
Reis hoşuma gidiyor emoji sende sevdiysen sorun yok o zamanDost şu emoji 🧐 sayende en çok kullanılanlar arasında ekledik
2k 5 oran için sigorta alınmış bol şans eşroBol bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 948950
12Bol bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 948950
Bol şansBol bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 948950
ben 1 ay a razıyım bol sansHerkese tekrar selamlar Dostlar. Hedefe ulaşırsak ödül vermek istediğim 5 kişiye özelden ulaşıp göndereceğim. En çok sayiyi yazana yada en uzun süre konuda kalana ödül hakkı doğar diye bir durum da söz konusu değildir. 1 saat de sürebilir 1 günde.. takip etmek isteyen eder , zamani kısıtlı olan etmez. Bol şanslar
Bol şanslar kralBol bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 948950
Üstad ben seni her konuda görünce elim direk buna gidiyor🧐🧐🧐🧐Reis hoşuma gidiyor emoji sende sevdiysen sorun yok o zaman![]()
Ben almadım şahsen takibim de vardı geceki roldeBolşans eşref ama bi önceki konuda neden dediğini yapmadın. Kıyamadın millete gene
BsBol bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 948950
Ben en çok seni sevdimReis hoşuma gidiyor emoji sende sevdiysen sorun yok o zaman![]()
Bol sansBol bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 948950
Bol sanslar olsun @EşrefTEK80 firesiz adimlar la guzel wonlara🇹🇷Herkese tekrar selamlar Dostlar. Hedefe ulaşırsak ödül vermek istediğim 5 kişiye özelden ulaşıp göndereceğim. En çok sayiyi yazana yada en uzun süre konuda kalana ödül hakkı doğar diye bir durum da söz konusu değildir. 1 saat de sürebilir 1 günde.. takip etmek isteyen eder , zamani kısıtlı olan etmez. Bol şanslar
Bol şansHerkese tekrar selamlar Dostlar. Hedefe ulaşırsak ödül vermek istediğim 5 kişiye özelden ulaşıp göndereceğim. En çok sayiyi yazana yada en uzun süre konuda kalana ödül hakkı doğar diye bir durum da söz konusu değildir. 1 saat de sürebilir 1 günde.. takip etmek isteyen eder , zamani kısıtlı olan etmez. Bol şanslar