- 3,410
- 17,819
- 113
Selamün aleyküm Dostlar.. yine bir bataklık sabahına hoşgeldiniz 😀😀. Hedefe ulaşırsak 5 kişi 500₺ yapalım. Maç olmazsa orada durur bekleriz dunki hataya düşmeyiz. Takip edecek olanlar ona göre takip etsin. Bol şanslar
bol şansSelamün aleyküm Dostlar.. yine bir bataklık sabahına hoşgeldiniz 😀😀. Hedefe ulaşırsak 5 kişi 500₺ yapalım. Maç olmazsa orada durur bekleriz dunki hataya düşmeyiz. Takip edecek olanlar ona göre takip etsin. Bol şanslar
Bol şans hocamSelamün aleyküm Dostlar.. yine bir bataklık sabahına hoşgeldiniz 😀😀. Hedefe ulaşırsak 5 kişi 500₺ yapalım. Maç olmazsa orada durur bekleriz dunki hataya düşmeyiz. Takip edecek olanlar ona göre takip etsin. Bol şanslar
Bol şanslarSelamün aleyküm Dostlar.. yine bir bataklık sabahına hoşgeldiniz 😀😀. Hedefe ulaşırsak 5 kişi 500₺ yapalım. Maç olmazsa orada durur bekleriz dunki hataya düşmeyiz. Takip edecek olanlar ona göre takip etsin. Bol şanslar
Bol şans kral başlangıç dün gibi olsun sonu düne benzemesin umarımSelamün aleyküm Dostlar.. yine bir bataklık sabahına hoşgeldiniz 😀😀. Hedefe ulaşırsak 5 kişi 500₺ yapalım. Maç olmazsa orada durur bekleriz dunki hataya düşmeyiz. Takip edecek olanlar ona göre takip etsin. Bol şanslar
Yane diyor ki eşref tektükSelamün aleyküm Dostlar.. yine bir bataklık sabahına hoşgeldiniz 😀😀. Hedefe ulaşırsak 5 kişi 500₺ yapalım. Maç olmazsa orada durur bekleriz dunki hataya düşmeyiz. Takip edecek olanlar ona göre takip etsin. Bol şanslar
Bol sansSelamün aleyküm Dostlar.. yine bir bataklık sabahına hoşgeldiniz 😀😀. Hedefe ulaşırsak 5 kişi 500₺ yapalım. Maç olmazsa orada durur bekleriz dunki hataya düşmeyiz. Takip edecek olanlar ona göre takip etsin. Bol şanslar
Maşallah Erhan abinin kazandığı müsabaka yok puhahaGeceye sağlam da Kazan vardı. Bizim erhanin kuponu gördüm 10k bastım 😀😀 @Erhan2121 haberi bile yok daha 😀😀 sabah uyandım yatmış. 72k veriyordu
Bol şanslarBurada limiti koymuş. Çeyrek çeyrek alıp cevirip çekelim. Lanet olsun böyle işi bu limit sevdası nedir bu altyapinin yaaEkli dosyayı görüntüle 946003
Setrsbet limit yokta maçlar kısıtlı o yüzden limitliBurada limiti koymuş. Çeyrek çeyrek alıp cevirip çekelim. Lanet olsun böyle işi bu limit sevdası nedir bu altyapinin yaaEkli dosyayı görüntüle 946003
Tam tersini oynamış puhahaha@EşrefTEK80 açılış bizden olsun
Aynı maç farklı tercihBurada limiti koymuş. Çeyrek çeyrek alıp cevirip çekelim. Lanet olsun böyle işi bu limit sevdası nedir bu altyapinin yaaEkli dosyayı görüntüle 946003
Bence limite dua ediceksinBurada limiti koymuş. Çeyrek çeyrek alıp cevirip çekelim. Lanet olsun böyle işi bu limit sevdası nedir bu altyapinin yaaEkli dosyayı görüntüle 946003
Ya sen ya ben diyorsun yani reis🤣🤣@EşrefTEK80 açılış bizden olsun