Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 10K Hedef 40K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,410
17,819
113
Selamün aleyküm Dostlar.. yine bir bataklık sabahına hoşgeldiniz 😀😀. Hedefe ulaşırsak 5 kişi 500₺ yapalım. Maç olmazsa orada durur bekleriz dunki hataya düşmeyiz. Takip edecek olanlar ona göre takip etsin. Bol şanslar

theyzc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,584
705
113
Selamün aleyküm Dostlar.. yine bir bataklık sabahına hoşgeldiniz 😀😀. Hedefe ulaşırsak 5 kişi 500₺ yapalım. Maç olmazsa orada durur bekleriz dunki hataya düşmeyiz. Takip edecek olanlar ona göre takip etsin. Bol şanslar
Bol şans hocam

deathdancex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,917
3,326
113
Bol şans kral başlangıç dün gibi olsun sonu düne benzemesin umarım

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,202
6,308
113
Günaydın bol şanslar

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,966
13,037
113
Yane diyor ki eşref tektük
İftara kadar burda da olabilirsiniz:)

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,410
17,819
113
Geceye sağlam da Kasam vardı. Bizim erhanin kuponu gördüm 10k bastım 😀😀 @Erhan2121 haberi bile yok daha 😀😀 sabah uyandım yatmış. 72k veriyordu

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,360
10,630
113
Bol sans

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...