- 26,396
- 16,418
- 113
Trabzonda ikamet edip şu an çalışmayan 33 yaşındaki bekar ahmet can bu bahsi al
Demekki kendide alt dedi yani adamlık bişe yok kendi oynadı sonuçta kafasına alt yatmış6 kişi üst demiş 1 kişi alt![]()
İş yerini yanlış söylemişler sana ya laa 🤣🤣. Ticaret bakanliginda çalışıyorum Mersin ilinde. Özelden konumda atayım mii 😉Sametcan80 seni ben iyi bilirim karayollarında çalışan abdulsamet al bunu gelmezse bul beni 😉Ekli dosyayı görüntüle 946128
Tanırsın dost eskilerden forumdaİş yerini yanlış söylemişler sana ya laa 🤣🤣. Ticaret bakanliginda çalışıyorum Mersin ilinde. Özelden konumda atayım mii 😉
atta akşam iftara gelelimİş yerini yanlış söylemişler sana ya laa 🤣🤣. Ticaret bakanliginda çalışıyorum Mersin ilinde. Özelden konumda atayım mii 😉
TebriklerAlma yada ben aldım ikidir verdiler sana dedik bu sefer gitti😅
Kardeşim sen Ptrcık mısınAlma yada ben aldım ikidir verdiler sana dedik bu sefer gitti😅
dost üst dedik burda ne baremden olursa diyeOlmuyor ne yapsak finalde patlıyor dostlar
Size sordum ilk cevabı oynadım yine aynı
Sağlık olsun dost emeğine sağlıkOlmuyor ne yapsak finalde patlıyor dostlar
Niye öyle bişe yaptın ki normalde üst oynarsın bu sefer soracağın tuttuOlmuyor ne yapsak finalde patlıyor dostlar
Yanlız ilk cevabı ben yazdım üst diyeOlmuyor ne yapsak finalde patlıyor dostlar
Kimse sölemedi agam sen söledin 😉 o akşam telefonunda kapanıyordu hatta rolden pay vermezsek yanlışmıyım 😅İş yerini yanlış söylemişler sana ya laa 🤣🤣. Ticaret bakanliginda çalışıyorum Mersin ilinde. Özelden konumda atayım mii 😉
ben anladım sen son adımda bilerek yatıyon ahahahOlmuyor ne yapsak finalde patlıyor dostlar
Pıtırın oğlu buKardeşim sen Ptrcık mısın
ödül vermemek içinmiben anladım sen son adımda bilerek yatıyon ahahah
evet knka ahahah başka açıkması yok bunu 🤣🤣ödül vermemek içinmi![]()