Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 10K Hedef 40K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,720
48,896
113
Yakıştıramadım dost öyle bir şey yapıyorsan sana valla
Dost ben sekiz senedir forundayim kimseyi dolandiracak olsam bugüne kalmazdim ve size şunu söyleyim forumda kimse kimseye al sana 3 k vereyim demez vermissede aralarinda yaşanan bir şeyler olmuştur ki vermiştir şu forunda benden para alamayan adam yoktur ödeyen oldu ödemeyen oldu ben bugüne kadar bir kimseyi ifşa etmedim tek kişi hariç onuda kendi kendine etti yine ben etmedim o yüzden başkasının laflariyla kimse hareket etmesin bir insanla şahsen bir problem yasamissaniz amenna ama sağa sola itibar etmeyin derim ben buradayım forundayim aktifim forumun yuzde ellisinde nunaram adresim bilgilerim mevcut alacagibolan gelir bulur olmayanda konuşur durur

hkmtgnl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,847
9,511
113
az öncede dediğim gibi yüreği yeten varsa Konya'ya gelsin ben Zonguldaktayım

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,964
13,036
113
@Shellac @Daimon @Başkan reis arkadaş konunun içine etti. Özel bilgiler paylaşan kişiler için ban sebebi uyarısı vermistiniz. Ve dün gördüm bir kişi ban yedi. Bu arkadaşa da aynı ceza uygulanmayacak mi ? Kaldı ki para istedi diye iftira atıyor. Daha bir Allah'ın kulundan bir kuruş istemedim ben . Lütfen gerekli cezayı verin yoksa herkes aynı şeyi yapmaya baslayacak . Konu kilit @Shellac
@Shellac

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,332
10,600
113
@Shellac @Daimon @Başkan reis arkadaş konunun içine etti. Özel bilgiler paylaşan kişiler için ban sebebi uyarısı vermistiniz. Ve dün gördüm bir kişi ban yedi. Bu arkadaşa da aynı ceza uygulanmayacak mi ? Kaldı ki para istedi diye iftira atıyor. Daha bir Allah'ın kulundan bir kuruş istemedim ben . Lütfen gerekli cezayı verin yoksa herkes aynı şeyi yapmaya baslayacak . Konu kilit @Shellac
Valla cemsin en son Ahmet abinin bilgilerini paylaşmıştı sınırsız yemişti oda yer

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
155,688
193,357
113
Kim bilgileri veriyor dostum
kul adını iletir misin

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,018
23,802
113
Birinin ,birinden menfaati olmazsa başlıyor ifşa, SS , hakaret , özel hayattan vurmaya. Mahallede delikanlı derler size ama aslında ne halt olduğunuz çok belli .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...