- 155,747
- 193,369
- 113
ne ismi verilmiş
kul adı verilmiş
ve altta abdulsamet yazılmış
başka detaylı var mıdır
onu da iletir misiniz
ne ismi verilmiş
Kılıcı eline alacak şimdi bekleBu ara shel baya sakin eski shel neydi öyle be
La abi dün senden aldığım parayı 600 tlyi 6 yaptım jojoya atmış kaybettim 1 k 6 k yaptım krediyi kapattım senin zararın yokki daha faydam var bize valla@Hayroo . Kesinlikle yalan söylüyor bir Allah'ın kulundan da bir kuruş istemedim almadım. İstedigim aldığım varsa yazsın buraya
İşte kızınla görüntülü konuşuyorsun felan demiş ne yazdıysa o ama ayıp bencene ismi verilmiş
kul adı verilmiş
başka detaylı var mıdır
onu da iletir misiniz
Konuya demir attı herkes sakin kalsın reflexleri çok hızlı 😀Kılıcı eline alacak şimdi bekle
Geldiği gibi 3 kişinin kellesi gitmişti 😁Bu ara shel baya sakin eski shel neydi öyle be
Yav çalıştığı yer gibi birşeyler konuşmuş yanlışta ha doğru olsa ifsalamis dost ha bu adam burda biriyle büyük kavga etti gelip adamın iş yerinde kavga ederse adam işten atılırsa ne olur bu yeter bencene ismi verilmiş
kul adı verilmiş
başka detaylı var mıdır
onu da iletir misiniz
Ne alaka adam kendi yazmış çalıştığı yeriYav çalıştığı yer gibi birşeyler konuşmuş yanlışta ha doğru olsa ifsalamis dost ha bu adam burda biriyle büyük kavga etti gelip adamın iş yerinde kavga ederse adam işten atılırsa ne olur bu yeter bence
@ahmetcansarac61 bannedTek ben alıntı yapmışım ahshahaj
Kara yollarında çalışıyorsun demiş, kızınla görüntülü konuşuyorsun demiş reis. Bunlar özel hayatin gizliliği değil mi ? Foruma konusu geçecek şeyler mi ? Forum ile ne alakası var bu durumun? Şahısı hiç tanımam etmem herhangi bir şekilde konuşmam dahi olmadı. Bir tek mesajlasmam dahi olmadı. Bir anda konuya girip bu tarz şeyler yaptı. Paraya ihtiyacı varsaydi isteseydi verirdim zaten ihtiyacım var dese. Para da istemedi. Gereken kurallar gereğince yapılırsa sevinirim reisimne ismi verilmiş
kul adı verilmiş
başka detaylı var mıdır
onu da iletir misiniz
Ben yazmadim ilk başta kendi yazdı konuyu takip edersen reisNe alaka adam kendi yazmış çalıştığı yeri
Yıldırım ne alaka değil tamam Eşref korkmadi yazdı iş yerini ya başka biri olsa ozaman sen calistigin yeri soyleNe alaka adam kendi yazmış çalıştığı yeri
Yok öyle demem hayroya pardon Ptrrrrr me
@Shellac @Daimon @Başkan reis arkadaş konunun içine etti. Özel bilgiler paylaşan kişiler için ban sebebi uyarısı vermistiniz. Ve dün gördüm bir kişi ban yedi. Bu arkadaşa da aynı ceza uygulanmayacak mi ? Kaldı ki para istedi diye iftira atıyor. Daha bir Allah'ın kulundan bir kuruş istemedim ben . Lütfen gerekli cezayı verin yoksa herkes aynı şeyi yapmaya baslayacak . Konu kilit @
özel bilgi vermedik sametcan80 hesabın bu kişiye ait olduğunu söledim daha önce o hesabı kullanıyordu şimdi bunu açmış bunla devam ediyor kendisinin Sitelerdeki kul ası bile sametcan80 kendisinin bana attığı dmyi söledim isterse bana dmden ulaşsın ona yazayim 😉@Hayroo . Kesinlikle yalan söylüyor bir Allah'ın kulundan da bir kuruş istemedim almadım. İstedigim aldığım varsa yazsın buraya
Kimseye para verme dostumKara yollarında çalışıyorsun demiş, kızınla görüntülü konuşuyorsun demiş reis. Bunlar özel hayatin gizliliği değil mi ? Foruma konusu geçecek şeyler mi ? Forum ile ne alakası var bu durumun? Şahısı hiç tanımam etmem herhangi bir şekilde konuşmam dahi olmadı. Bir tek mesajlasmam dahi olmadı. Bir anda konuya girip bu tarz şeyler yaptı. Paraya ihtiyacı varsaydi isteseydi verirdim zaten ihtiyacım var dese. Para da istemedi. Gereken kurallar gereğince yapılırsa sevinirim reisim