Adam seni düşünüyor . İyi düşün iyi olsun Ahmedim . Akacak kan damarda durmazTamam ins kazanırız o 3 ne kadar yaparım siz soylerdiniz ama ya yatarsa abi benim için yapiysenbyapma yatarsa mahcup olurduk sen biraz bakiyeyi düşür 15 cok
Adam seni düşünüyor . İyi düşün iyi olsun Ahmedim . Akacak kan damarda durmazTamam ins kazanırız o 3 ne kadar yaparım siz soylerdiniz ama ya yatarsa abi benim için yapiysenbyapma yatarsa mahcup olurduk sen biraz bakiyeyi düşür 15 cok
Ahmetin Yeni mesleği rolcu başı mıÇok fazla müsait değilim vaktim hiç yok. Ahmet kardeşimize yeni işi hayırlı olsun diye açtık rol .. mesajlarınıza cevap veremezsem kusura bakmayın dostlar
Bol şansUfaktan bir yoklama çekelim..Ekli dosyayı görüntüle 905984
Yazdığın gibi gelsin dostum 🙏🏻 ☘Ufaktan bir yoklama çekelim..Ekli dosyayı görüntüle 905984
Bol şansUfaktan bir yoklama çekelim..Ekli dosyayı görüntüle 905984
BOL ŞANSLARUfaktan bir yoklama çekelim..Ekli dosyayı görüntüle 905984
Bol şans kral bizde bi rol yapabilsek 😄Selamlar dostlar.. hedefe ulasabilirsek @Ahmetdeveci kardeşimize 3k rol bakiye ödül. Bir kaç arkadaşa da özelden ulaşırız.. bol şanslar hepimize
Haydi bakalım takip edelim bol şansUfaktan bir yoklama çekelim..Ekli dosyayı görüntüle 905984
Bol sanslarUfaktan bir yoklama çekelim..Ekli dosyayı görüntüle 905984