Kesene bereket Eşref kazancın daim olsunKişileri seçtim @Devecibey gonderdim. Ödül de gonderildi 5 kişinin ödülü birazdan sahiplerine ulasicak dostlar
Reis bende warmiyim pekiKişileri seçtim @Devecibey gonderdim. Ödül de gonderildi 5 kişinin ödülü birazdan sahiplerine ulasicak dostlar
Ah be ben yokum canınız saolsun napalim
Kesene bereket binin Bir Milyon olsunKişileri seçtim @Devecibey gonderdim. Ödül de gonderildi 5 kişinin ödülü birazdan sahiplerine ulasicak dostlar
Bol şanslar tekCekimimizi verdik 30k. Ekli dosyayı görüntüle 954387Simdi dostlar son bir kıyak daha.. eğer gelirse kendi sececegim bir kişiye rol sponsorluğu 2K
Benim ibaha sende yok mu
He vardı demiBenim ibaha sende yok mu
HahahaahahahahahHe vardı demi
Kesenize bereket @EşrefTEK80
Buna talip olabilirmiyim 😊Cekimimizi verdik 30k. Ekli dosyayı görüntüle 954387Simdi dostlar son bir kıyak daha.. eğer gelirse kendi sececegim bir kişiye rol sponsorluğu 2K
Ben anladım abi o günden. Beri sende haklısınAbiler kardeşler tekrar söylüyorum. Sürekli maddi talepde bulunan, secilmeyince sürekli sacmalayan kişiler hak etse bile ben kedi konumda ödül vermiyorum o kişilere hala anlamiyor olmaları da beni üzüyor. Benim tarzım bu doğru yada yanlışı bana ama ben bu şekilde ilerliyorum