- 48,812
- 20,195
- 113
Bol şansların olsun dostum, gönlünce olsun umarım 🙏🍀2 adım atacaz saglamindan. Gelirse iki adımda rol şartlı 5 kişi 1K
Bol şansların olsun dostum, gönlünce olsun umarım 🙏🍀2 adım atacaz saglamindan. Gelirse iki adımda rol şartlı 5 kişi 1K
Bol şanslar olsun Eşref dost2 adım atacaz saglamindan. Gelirse iki adımda rol şartlı 5 kişi 1K
Bol sans dost dahil olalimHerkesin ödülü 1K gönderildi. Şimdi devam edelim dostlar
Yolla gelsinHerkesin ödülü 1K gönderildi. Şimdi devam edelim dostlar
Beni iptal mi ettin knk merak ettim sadece tahmin oyunundaHerkesin ödülü 1K gönderildi. Şimdi devam edelim dostlar
Tmm,,Herkesin ödülü 1K gönderildi. Şimdi devam edelim dostlar
En yakın tahmin de ilkim nasıl listeye giremedim ilginç kazancın daim olsun biladerimHerkesin ödülü 1K gönderildi. Şimdi devam edelim dostlar
Devam edelim bakalım eşref tek mi çift görecezHerkesin ödülü 1K gönderildi. Şimdi devam edelim dostlar
Daim olsun dostum, bu seansa bende katılıcam izninle🍀🙏Herkesin ödülü 1K gönderildi. Şimdi devam edelim dostlar
Bol şanslar 👋🔥Herkesin ödülü 1K gönderildi. Şimdi devam edelim dostlar
Kazancin daim olsun reisimHerkesin ödülü 1K gönderildi. Şimdi devam edelim dostlar
tsk kesene bereket esrefHerkesin ödülü 1K gönderildi. Şimdi devam edelim dostlar
Tek diye okunur ama bir çok ... 🔥🔥🔥✅Devam edelim bakalım eşref tek mi çift görecez
Insallah live elenir
Elenr zatenInsallah live elenir
NiyeInsallah live elenir
Reis senden hiç bişey kaçmaz