Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 40k Hedef 120k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,139
113
Bizde ayni dost ben gunlerdir konudayim 😄
Bende günlerdir konudaydim dost hatta ilk sayfalara bak sabaha kadar takip ettik yine burdayız ama ben odulden çok esrefi sevdiğim için konuya dahil oluyorum odul de aldim listeci de oldum dağıtımı da yaptim adam kazandığı sürece dağıtım yapiyor

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,501
100,074
113
Cok kişiden hani ole yüksek bir tutar değil küçük paralar almis çoğu kişiye sigaram yok demiş neydi kendini ne hale soktu
Allah Allah çalışıyordu evlenecekti falan para topluyordu yalan dolanmış demek ki ya da battı terse sardı her şey dolandırma sayılmaz ya 300-500 paralardan ne olacak onun için boşuna rezillik olmuş o zaman

Karamsar34

Forum Yetkisizi 🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,820
935
113
Bende günlerdir konudaydim dost hatta ilk sayfalara bak sabaha kadar takip ettik yine burdayız ama ben odulden çok esrefi sevdiğim için konuya dahil oluyorum odul de aldim listeci de oldum dağıtımı da yaptim adam kazandığı sürece dağıtım yapiyor
Bende oyle esref abide biliyor 6 7 bazen kupon takip ettim mesela dun 8 kisi verdi ben yoktum uzulmedim gece kazandim ama uyuya kaldim frne uzulmedim takibe devam :) bugun kazanirsam direk kHveye 101 eee gidecem😅

Okkocha36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,437
772
113
Parası olan macabi tel aviv voleybol maçına ms 1 alsın

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,203
6,308
113
Bende oyle esref abide biliyor 6 7 bazen kupon takip ettim mesela dun 8 kisi verdi ben yoktum uzulmedim gece kazandim ama uyuya kaldim frne uzulmedim takibe devam :) bugun kazanirsam direk kHveye 101 eee gidecem😅
Sıkıntı yapma gece kazandık ama dağıtım olmadı yine destekledik

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,139
113
Allah Allah çalışıyordu evlenecekti falan para topluyordu yalan dolanmış demek ki ya da battı terse sardı her şey dolandırma sayılmaz ya 300-500 paralardan ne olacak onun için boşuna rezillik olmuş o zaman
Devecinin 2.5 k parasına çöktü milletten 500 1 aldı bende 2 3 vermiştim de utandım artik bunu dile getirmeye iki kuruş için arkasından sövdur du ya biz bu forumda 2 günde bir dağıtım için 10k atılıyor bize 20 de atıldı bilmiyorum millet katıksız herhalde dünya malı için kendilerine sovduruyorlar dun 120 betten farm yaptim bugün sifirim yarin yine olacak yine gidecek para için insan ismini kirletmesinin anlami yok bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...