- 7,202
- 6,308
- 113
Para bitti aşk bitti roldeNaber mehmet
Para bitti aşk bitti roldeNaber mehmet
Sana çok kizginim laNaber mehmet
Sen oldugunu nerden bılcemSana çok kizginim la
Jarza yazıkPara bitti aşk bitti rolde
Doğru bilmiyordun bilsen yapmaz din da sürekli modlari neden etiket ediyorsun bide en cok ban yiyen adamsin bu forumdaSen oldugunu nerden bılcem
5 saatimize yazıkJarza yazık
Yenı elemanın bırı gelmıs sandımDoğru bilmiyordun bilsen yapmaz din da sürekli modlari neden etiket ediyorsun bide en cok ban yiyen adamsin bu forumda
30k basacagına sabaha kadar takıp edenleee kıyak yapabılırdı5 saatimize yazık
Yok la ablam hastanedeydi herkes hastanedeydi yol param bile yoktu yakin çevreye de arayıp ne kadar nalet bir durum da olduğumu diyemez insan anca bu alandan yazabilirdim zaten onun için hesabi açtım sonra ifşa ettim kendimi kapandı hesapYenı elemanın bırı gelmıs sandım
En son ne zaman kıyak yaptın30k basacagına sabaha kadar takıp edenleee kıyak yapabılırdı
Bana yazaydın ya erhanımYok la ablam hastanedeydi herkes hastanedeydi yol param bile yoktu yakin çevreye de arayıp ne kadar nalet bir durum da olduğumu diyemez insan anca bu alandan yazabilirdim zaten onun için hesabi açtım sonra ifşa ettim kendimi kapandı hesap
Burdayım deme oda borc aldi vermiyor kafama sıkarım puaha@vurucu999 kardeşim burdamısın
Verir o sağlamdır 😆😆Burdayım deme oda borc aldi vermiyor kafama sıkarım puaha
Saat cok gecti dost sen forumda aktif değildin resat tomy aktifti yardımcı oldular saolsunlarBana yazaydın ya erhanım
Geçmiş olsun kardeşim Allah şifa versin
Benden sağlam o vurucu adamdir pauahVerir o sağlamdır 😆😆
Ben foruma giriş yapıom pc de açık kalıoSaat cok gecti dost sen forumda aktif değildin resat tomy aktifti yardımcı oldular saolsunlar
Ya yok zaten o kadar zorda kaldığım olmuyor insanoğlu yine bazen zorda kalınıyor sikinti oydu ki benim hesap ban yemişti o yuzden baska hesaptan girdim foruma kimsyee dm atılmiyordu bi sinir noktami kontrol etmem lazım artik dostBen foruma giriş yapıom pc de açık kalıo
Yazarsan er geç görürüm
Acil durumlarda yaz olduktan sonra sana canım feda