- 22,999
- 9,078
- 113
124
O zaman son kez şunu yazayim ben ac kopek olmadigini bildigim icin seni severdim hep dayim derdim ama sen ve ahmet gumlerdir eskiden metinin yaptigi manwevi saldirilariniz farkinda olmadan bana zarar veriyordu insanlarin bana dusuncesi yanlis oluyordu bende bak 3 unuze sitem edrcesine isminizi saka ile karistirdim bu sefer ben laf atayim şakadan dedim bak nasil da nefreti döktün madem birbirimizle derdimiz var medenice helllesip gidek okey bol sans herkeseKendin başlattın 3 oldu ilk 2 de bir şey demedim aptal yok karşında Sinan kardeş listeye girilir çıkılır para değil mevzu bizim konuşmamız hep aynı senelerdir bak mülayim atayım dedi almadım 3-5 saat önce aç köpek olsak alırız çok para var diye mi almadık anlayışlı olduğumuz için neyse herkese bol şans
Son pere 20 kalacak nerdeyse belki daha azÇok iyi topladılar gene
Ben takıldığımı söyledim sana zaten sinan hatta dm den yazacaktım açıktan yazdım. Şaka olduğunu anladığını düşünerek yazdım hepO zaman koz şunu yazayim ben ac kopek olmadigini bildigim icin seni severdim hep dayim derdim ama sen ve ahmet gumlerdir eskiden metinin yaptigi manwevi saldirilariniz farkinda olmadan bana zarar veriyordu insanlarin bana dusuncesi yanlis oluyordu bende bak 3 unuze sitem edrcesine isminizi saka ile karistirdim bu sefer ben laf atayim şakadan dedim bak nasil da nefreti döktün madem birbirimizle derdimiz var medenice helllesip gidek okey bol sans herkese
Sapla64 62 @sinansrml63 Sinan63 farki böyle giderse 180 i bulurlar
Yazacaksın enişte şu konu bir rahatsız etti tamam diyecem o niyetle yapmadım kusura bakma diyecem konu kapanacakO zaman son kez şunu yazayim ben ac kopek olmadigini bildigim icin seni severdim hep dayim derdim ama sen ve ahmet gumlerdir eskiden metinin yaptigi manwevi saldirilariniz farkinda olmadan bana zarar veriyordu insanlarin bana dusuncesi yanlis oluyordu bende bak 3 unuze sitem edrcesine isminizi saka ile karistirdim bu sefer ben laf atayim şakadan dedim bak nasil da nefreti döktün madem birbirimizle derdimiz var medenice helllesip gidek okey bol sans herkese