Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 5k Hedef 25k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,999
9,078
113
124

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,773
12,236
113
Faul gene atış helal dep

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
56,922
18,977
113
Kendin başlattın 3 oldu ilk 2 de bir şey demedim aptal yok karşında Sinan kardeş listeye girilir çıkılır para değil mevzu bizim konuşmamız hep aynı senelerdir bak mülayim atayım dedi almadım 3-5 saat önce aç köpek olsak alırız çok para var diye mi almadık anlayışlı olduğumuz için neyse herkese bol şans
O zaman son kez şunu yazayim ben ac kopek olmadigini bildigim icin seni severdim hep dayim derdim ama sen ve ahmet gumlerdir eskiden metinin yaptigi manwevi saldirilariniz farkinda olmadan bana zarar veriyordu insanlarin bana dusuncesi yanlis oluyordu bende bak 3 unuze sitem edrcesine isminizi saka ile karistirdim bu sefer ben laf atayim şakadan dedim bak nasil da nefreti döktün madem birbirimizle derdimiz var medenice helllesip gidek okey bol sans herkese

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,773
12,236
113
180 i geçer böyle giderse

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,999
9,078
113
126

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,396
16,418
113
O zaman koz şunu yazayim ben ac kopek olmadigini bildigim icin seni severdim hep dayim derdim ama sen ve ahmet gumlerdir eskiden metinin yaptigi manwevi saldirilariniz farkinda olmadan bana zarar veriyordu insanlarin bana dusuncesi yanlis oluyordu bende bak 3 unuze sitem edrcesine isminizi saka ile karistirdim bu sefer ben laf atayim şakadan dedim bak nasil da nefreti döktün madem birbirimizle derdimiz var medenice helllesip gidek okey bol sans herkese
Ben takıldığımı söyledim sana zaten sinan hatta dm den yazacaktım açıktan yazdım. Şaka olduğunu anladığını düşünerek yazdım hep

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,999
9,078
113
127

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,773
12,236
113
Faullü maç baya o yüzden güzel gidiyor

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,479
100,035
113
O zaman son kez şunu yazayim ben ac kopek olmadigini bildigim icin seni severdim hep dayim derdim ama sen ve ahmet gumlerdir eskiden metinin yaptigi manwevi saldirilariniz farkinda olmadan bana zarar veriyordu insanlarin bana dusuncesi yanlis oluyordu bende bak 3 unuze sitem edrcesine isminizi saka ile karistirdim bu sefer ben laf atayim şakadan dedim bak nasil da nefreti döktün madem birbirimizle derdimiz var medenice helllesip gidek okey bol sans herkese
Yazacaksın enişte şu konu bir rahatsız etti tamam diyecem o niyetle yapmadım kusura bakma diyecem konu kapanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...