Başarılar @EşrefTEK80
Günaydın kardeşimFormun hiç tadı tuzu kalmadı 1 haftadır
Bari muhabbet konuları kapanmiyaydiGünaydın kardeşim
Para yok ondan tadı tuzuda kalmıyor çekiliş açan yok rolling yapanlar loseeFormun hiç tadı tuzu kalmadı 1 haftadır
Valla o kötü olduBari muhabbet konuları kapanmiyaydi
Bol şansHerkese selamlar dostlar.. NBA oncesi bı cyber oynadim gelirse NBA da sağlam yürürüz. Hedefe ulaşırsak 5-6 dosta ulaşırız. Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 951027
Ne alaka dost şimdi çekiliş yapanlar muhabbet konuları vardı önceden bari orda sabaha kadar konuşurduk simdi oda yokPara yok ondan tadı tuzuda kalmıyor çekiliş açan yok rolling yapanlar losee
Olan senin konuya oldu pushhsValla o kötü oldu
Yapcak bişey yok dosttNe alaka dost şimdi çekiliş yapanlar muhabbet konuları vardı önceden bari orda sabaha kadar konuşurduk simdi oda yok
Yane diyor ki sabahlicak arkadaşlar buyursun gelsinHerkese selamlar dostlar.. NBA oncesi bı cyber oynadim gelirse NBA da sağlam yürürüz. Hedefe ulaşırsak 5-6 dosta ulaşırız. Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 951027
Bol şanslarHerkese selamlar dostlar.. NBA oncesi bı cyber oynadim gelirse NBA da sağlam yürürüz. Hedefe ulaşırsak 5-6 dosta ulaşırız. Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 951027
Aç bi rol de ogrenelim ne oynanirmis milyoner olmak içinÖyle milyarder