- 11,083
- 3,310
- 113
Birde maçın bitmesini bekliyoruz 😀
Nediyon la abi gozukmun haTebrikler @Enişte
Eşref dost rolling yapıyor, eniştede rolling baş sorumlusu emmiKim kimin adına rol yapio hortumcu
Pazara mesai yazmış itnelerNediyon la abi gozukmun ha
Enişte Erhan eşrefTebrikler @EşrefTEK80 @Erhan2121
bana etiket atmamışsınTebrikler @EşrefTEK80 @Erhan2121
Sevabinami calision sanki alla allaPazara mesai yazmış itneler
Bak beni tanımadığın belli. Ben bu arkadaşın rolüne sadece sohbete gelirim. Rölünü takip etmem, hangi maça oynadığını da bilmiyorum şu an. Yani ödül almak gibi bir derdim yok. Doğal olarak sinyal atma durumuda yokSag sinyal @EşrefTEK80
O zaman @Enişte ye Soralim Vapur kalkmış biletsiz girebilir miyiz 😁Eşref dost rolling yapıyor, eniştede rolling baş sorumlusu emmi
HaaaaEşref dost rolling yapıyor, eniştede rolling baş sorumlusu emmi
Sağı solu kesiyorum yalandan sayanları not ediyorum etiket atmayanları liste yapıyorumEşref dost rolling yapıyor, eniştede rolling baş sorumlusu emmi
Sağ baştan saySağı solu kesiyorum yalandan sayanları not ediyorum etiket atmayanları liste yapıyorum
En son 44 te kalmistim gecerlimiSağı solu kesiyorum yalandan sayanları not ediyorum etiket atmayanları liste yapıyorum
Sonunda 2 saat takip ettik bize vermedi diyeceksen et hobi olarak ediyoruz bizO zaman @Enişte ye Soralim Vapur kalkmış biletsiz girebilir miyiz 😁
Tam ben sana etiket atacaktim nerdesin diye rol bitti puhaaTebrikler @EşrefTEK80 @Erhan2121