- 7,903
- 4,546
- 113
@Erhan2121 @EşrefTEK80 Karşıyaka ev üst tebrikler erhannnTam ben sana etiket atacaktim nerdesin diye rol bitti puhaa
@Erhan2121 @EşrefTEK80 Karşıyaka ev üst tebrikler erhannnTam ben sana etiket atacaktim nerdesin diye rol bitti puhaa
150 den önce kalanlar ilgili hesaba 500 havale yaptıktan sonra devam edebilirEn son 44 te kalmistim gecerlimi
Eger ben bayilmazsam rol biterse forumda katkısı olmamış adamlar konuşsun bakalim 3 gün 5 gün ban yemeye hazırım şimdidenSonunda 2 saat takip ettik bize vermedi diyeceksen et hobi olarak ediyoruz biz
Hop çıktık güverteye tamamdir 😁Sonunda 2 saat takip ettik bize vermedi diyeceksen et hobi olarak ediyoruz biz
Ben be alaka dost puhaa@Erhan2121 @EşrefTEK80 Karşıyaka ev üst tebrikler erhannn
Ilgili hesap alayım ama Kuveyt Türk şart 😂😂150 den önce kalanlar ilgili hesaba 500 havale yaptıktan sonra devam edebilir
Sen burdasınbana etiket atmamışsın
3-5 güne para gelecek diye yorumladım puhahajaEger ben bayilmazsam rol biterse forumda katkısı olmamış adamlar konuşsun bakalim 3 gün 5 gün ban yemeye hazırım şimdiden
Yav bu adam kimseden bi şey beklentisi olan biri değil parası olmadı mı kayboluyo kazanıyorken geliyo o yüzden kim takip ederse ona atar yok konu açmış yok faydası varmış yokmuş bakmaz onaEger ben bayilmazsam rol biterse forumda katkısı olmamış adamlar konuşsun bakalim 3 gün 5 gün ban yemeye hazırım şimdiden
Doğum günü ya bonus toplayacak3-5 güne para gelecek diye yorumladım puhahaja
Yok dost gemileri yaktım diyelim puhaa3-5 güne para gelecek diye yorumladım puhahaja
Kuveyttürk sineması güzel dost bende kullanıcam onu artıkIlgili hesap alayım ama Kuveyt Türk şart 😂😂
Bol şanslarGeliyor mu sırada ki kupon @EşrefTEK80
Helal faiz veriyolar kuveyt şartKuveyttürk sineması güzel dost bende kullanıcam onu artık
Seni biliyorum abi ben saka yaptim gecen gun bi arkafas bana surekli etiket at demisti espirusine 6aptim sende okumustun hattaBak beni tanımadığın belli. Ben bu arkadaşın rolüne sadece sohbete gelirim. Rölünü takip etmem, hangi maça oynadığını da bilmiyorum şu an. Yani ödül almak gibi bir derdim yok. Doğal olarak sinyal atma durumuda yok
1 ay sonra afiş ettik 1 mayıs dedik ya param olunca ben forumdan kaçmam başkaları gibiDoğum günü ya bonus toplayacak
Yiyene😂😂😂Kuveyttürk sineması güzel dost bende kullanıcam onu artık