- 12,886
- 13,776
- 113
Bol şanslar kralTakip ettim biraz beklememin sebebi oydu dostlar.. umarım gelir bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 950326
Bol şanslar kralTakip ettim biraz beklememin sebebi oydu dostlar.. umarım gelir bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 950326
Ooo gelmiş bileTakip ettim biraz beklememin sebebi oydu dostlar.. umarım gelir bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 950326
Çok güzel iş harbi temiz ciks git gel bana 15 yaslarinda cirak ol diye söylediler istememiştim sonra aklım başıma Dank etti 😁La yok kuyumcu dükkanı var orda baslicam eniştem buldu saolsun belki dükkan da onundur yavşak oldugu için pek işi belli olmaz yarın gidip bakacam iste
Ite köpeğe ben sovmem ne pok yiyorlar sa yesinler unutma ki Türkiye laik bir devlettir ve basimiz daki kişileri bizler seçiyoruz onun için bugün konussak bugün değil yıllarca konussak bir yere varamayızTorpil yok ülke de sex var bak uşak belediye başkanına 21 22 yaşında ki manitaları belediyede maaşa bağlamış senin benim paramla manitalara çakıyor
Bol sanslarTakip ettim biraz beklememin sebebi oydu dostlar.. umarım gelir bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 950326
Bol sansTakip ettim biraz beklememin sebebi oydu dostlar.. umarım gelir bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 950326
Dalga derken atam deniz dalgası miDalgayı sana yakıltıramadım
Valla dalga değil.Dalgayı sana yakıltıramadım
bolTakip ettim biraz beklememin sebebi oydu dostlar.. umarım gelir bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 950326
Ooo açık kuyumcu var mı sorusunun cevabını verecek bir babayiğit bulduk sonundaLa yok kuyumcu dükkanı var orda baslicam eniştem buldu saolsun belki dükkan da onundur yavşak oldugu için pek işi belli olmaz yarın gidip bakacam iste
Umarım atmazz,,2 dk 8 atamaz elbet
İçimden geldi azi çok bozuk biri ondandırAdama niye yavşak diyorsun 😀