- 19,365
- 10,633
- 113
Neye guluyon allan komikmi lan
Al ciger çıkmış sana da . 23.31de girip aldın aw 😂forumda varlığından yeni haberim olan 2-3 kişi var bunlar kim diye bi bakındım
Al ciger çıkmış sana da . 23.31de girip aldın aw 😂
Oynanır Erhan abiye çekiliş çıktı kesin NBA bakiydof@Erhan2121 dost Memphis maçı iy 125.5 üst oynanirmi kombineye eklicem
Dost valla baremler çok fazla gozum korkar 125 sayıya@Erhan2121 dost Memphis maçı iy 125.5 üst oynanirmi kombineye eklicem
Harbimi laa pauhaOynanır Erhan abiye çekiliş çıktı kesin NBA bakiydof
Valla sana cikmisHarbimi laa pauha
Valla sen söylemesen haberim yoktu ben arkadaşın trx ini vermiştim yarina artik ondan alırımValla sana cikmis
İyi ins çarkın döner puhahaValla sen söylemesen haberim yoktu ben arkadaşın trx ini vermiştim yarina artik ondan alırım
Hadi roll gelsin kuruduk 😁😁Valla sen söylemesen haberim yoktu ben arkadaşın trx ini vermiştim yarina artik ondan alırım
Yeni gördüm onu da arkadaşın trx atmıştım uyuyor adam yarina artikHadi roll gelsin kuruduk 😁😁
Forumun aktiflerine çıkmis hemen hemenYeni gördüm onu da arkadaşın trx atmıştım uyuyor adam yarina artik
Aynen bide mesaj sayısı ile katılım oluyordu en az 1k o yuzden aktiflere cikmisForumun aktiflerine çıkmis hemen hemen
İyi olmuşAynen bide mesaj sayısı ile katılım oluyordu en az 1k o yuzden aktiflere cikmis
İki yüz çıkar dost puhahaha@Erhan2121 boston ilk yarı 170 sayı çıkarmı
170 az olmuş😁😁@Erhan2121 boston ilk yarı 170 sayı çıkarmı